Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun.

Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun.

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun.
 
Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun. Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun. Kara Kedinin uğuruna inananlardan mısınız? Mucizeme tanık olun.
Bir kış günü köpek saldırısına uğradım. Canımı kurtardım kurtarmasına ama koşarak uzaklaşmak istediğimde arka tarafımı kaldıramadım. Bana ne olduğunu anlamaya çalışırken biri geldi beni aldı, bir yerlere götürdü, bir kutunun içerisine koydu ve bulunduğum yere tekrar geri bıraktı. Giderken arkasından bağırdım bağırdım, ama bana tekrar dönüp bakmadı. Beni oraya bıraktığını gören başka birisi beni aldığında çok korktum, bu kişi de şimdi beni nereye götürecek acaba derken kendimi veteriner hekimlerin yanında buldum. Veteriner hekimler çok şaşırdılar, çünkü biraz önce kendilerinin bana gereken müdahaleyi yaptıklarını, getiren kişinin tedavisine devam edeceğini söyleyerek ertesi gün için randevulaştıklarını söylediler. Beni alıp gittikten sonra tekrar sokağa bırakmış olması herkesi çok üzmüştü. İkinci bulan kişi ile birlikte tedavime devam ettiler. Her gün yaralarımı temizlediler, ilaçlarımı uyguladılar, tüm itirazlarıma ve kaçma çabalarıma rağmen bir takım hareketler yaptırdılar ve iyi ki de yaptırdılar, ben tekrar yürümeye başladım. Aşılarımı, iç ve dış parazitlerimi yaptılar. Şimdi artık çok sağlıklıyım. Sıra bana bir sahip aramaya geldi, çünkü hem artık sokakta yaşamaya çok korkuyorum hem de heyecanlandığım, bir tehlikeden kaçmak istediğim de arka bacaklarım birbirine dolanıyor ve bu da beni çok savunmasız yapıyor. Heyecanlanmamın dışında çok güzel yürüyorum, yani ev ortamında benim için hiçbir sıkıntı olmuyor. Siyah kedi olduğum için fotoğraflarda pek iyi çıktığım söylenemez. Sert bakışlarım sizi yanıltmasın, aslında çok güzel, oyuncu ve cana yakın bir kızım, ama itiraf edeyim fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyorum. Öylece durup poz vermenin bana göre olmadığına karar vermiş bulunmaktayım. Sizler gibi iyi yürekli, güvenilir hayvan sever dostlarımızın bana kucak açmasını bekliyorum. Ben yaklaşık 10 aylığım, sahiplenme, sahiplendirme konusunda bana destek olur musunuz? Benim hakkımda bilgi almak için telefonum: 0212 352 69 70
  • #4174926
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Erdemli ingiliz terrier

    4 aylık Aşıları tam Erkek Uysal eğitimli ...

  • Yorkshire terrier secereli yavruları

    Irk ve sağlık garantisiyle zamanı gelecek bütün aşı ve parazit uygulamaları yapı ...

  • Dişi pekinez arıyorum oğluma

    4 yaşındaki pekinezimi çiftleştirmek için dişi pekinez arıyorum 05426236700 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.