Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!!

Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!!

Marmara » İstanbul » Esenler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Esenler
Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!!
 
Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!! Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!! Kalpli Dilek Feneri, Kalp Gökyüzü Feneri EN UCUZ FİYATA BİZDEE!!
TOPLU ALIMLARDA FİYAT ALINIZ Kalp Şeklinde Dilek Feneri 3 Adet Havai fişek gösterilerine alternatif olarak gösterilen bu ürün gökyüzünde daha bir eğlenceli. Dileklerinizi yerine getirmek üzere uçurulmayı bekliyor. Sevdiklerinize enteresan bir hediye, küçük bir jest, özel hediye.. Kalp Şeklinde Dilek Feneri Sevginizi Anlatmanın En Sıradışı Yolu Kalp Şeklinde Dilek Feneri Sevgilinize, sevginizi anlatmanın bir çok yolu vardır. Ancak bunlardan sadece birkaçı diğer yöntemlerden farklı olabilir. İşte size sevginizi anlatmanın en farklı ve en sıradışı yöntemi.. Küçük Sırlar dizisinde sandaldaki dilek tutma sahnesiyle artık herkes tarafından biliniyor. Siz de sevgilinizle geçirdiğiniz bir romantik anı yada herhangi bir mutlu anınızı bu harika dilek fenerleriyle süsleyebilirsiniz. Sevgilinizle beraber yıldızların altında romantik bir gece geçiriyorsunuz geleceğinizle ilgili bir çok dileğiniz var. Bunların gerçekleşmesi için hayaller kuruyorsunuz. İşte tam o sırada dilek fenerine yazacağınız dileklerinizi gökyüzündeki yıldızlar ile buluşturacaksınız. Dileklerinizin gerçekleşeceği zamanları hayal ederken, bir yandan da gökyüzüne yükselen ışıklar eşliğinde dileğinizi izleyeceksiniz. Dilek Fenerinizi uçurmak çok kolay. Dilek fenerinizi köşelerinden açtıktan sonra altındaki süngerimsi maddeyi ortadaki tellere takarak bir çakmak ya da kibritle yakın. Daha sonra Dilek Feneri ni yukarıdan aşağıya havada bir müddet tutun. Dilek Feneri niz kendiliğinden uçmaya başlayacak. Daha sonra tek yapmanız gereken bu harika uçuşu izlemek ve dileğinizi tutmak! Ebatları: 40 cm çap (yukarı doğru genişlemektedir), 100 cm boy. Balon kısmı kağıttır, sıcak hava sağlamak için yanan özel mumu paket içeriğindedir. Tamamen kullanıma hazırdır. Dilek Feneri Kullanımı: Ürünü paketinden çıkarın İçerisinden çıkan özel mumu metal tel kısmına yerleştirin Tam ortasında dengeli bir şekilde durduğundan emin olduktan sonra mumu yakın (Mumu yakarken ikinci bir kişi fenerin üst kısmından tutarsa havanın rahat fener içine yayılması sağlanır) Bir kaç dakika sonra feneriniz uçmaya başlayacaktır. UYARILAR: Kullanılan kağıt ateşe karşı dayanıklıdır, ancak yinede dengesiz bir durumda tutuşma ihtimali vardır. Dolayısıyla açık alanda kullanılmalıdır. Havaalanları ve fabrikaların yakınlarında uçurulmamalıdır. Havalandıktan sonra sönünceye kadar gökyüzünde kalacaktır. Bir süre sonra yeryüzüne geri düşer ve doğada kaybolur. Ürünün kullanımından doğabilecek başta yangın olmak üzere tüm olumsuz sonuçların sorumluğu kullanıcıya aittir.
  • #4178534
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.