KÜTAHYA MERKEZDE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK / KİRALIK ÇAĞRI MERKEZİ

KÜTAHYA MERKEZDE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK / KİRALIK ÇAĞRI MERKEZİ

Ege » Kütahya » Kütahya
15.000₺
  • 15.000₺
    Ege » Kütahya » Kütahya
KÜTAHYA MERKEZDE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK / KİRALIK ÇAĞRI MERKEZİ
 
KÜTAHYA MERKEZDE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK / KİRALIK ÇAĞRI MERKEZİ KÜTAHYA MERKEZDE SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK / KİRALIK ÇAĞRI MERKEZİ
7agent kapasitesi + 1 sunucu server PBX + santral elastix . 6 agent masası + 7 bilgisayar kulaklık klavye mause donanımlarında eksik yoktur. Bilgisayarlar call center bilgisayarı olarak tasarlanmıştır. normalde kulaklık üzerinden bağlantı olmasına rağmen çağrı geldiğinde kasadaki hoparlörden dııt arama sesiyle çağrıyı rahatlıkla duyabilirsiniz. 0850 üzerinden istediğiniz numaraya sahip olabilirsiniz. 30 a yakın evrak tüm ihtiyaçlara dolap çekmece Mutfak ocak dolaplar mevcuttur. Yemek çay vb. yapabilirsiniz Ofis çift taraflı bir yönü pencereli kapı tarafıda komple cam olduğu için işhanında görüntü olmamasından dolay pencereler komple stor perdeler ile kapatıldı . cam komple demirparmaklıklar ile kapatıldı hırsızlık olayı olmasının mümkünatı yoktur. işe girişte parmaklıgı çıkartıp çıkışta tekrar takabilirsiniz . Ofisimiz gayet hoş görünümlüdür . İş Merkezinin içerisinde yer almaktadır. 20 m2 e yakın ses yalıtımlı ofis. Yerler yalıtımlı fayans üzerine ses karışıklığı yaşanmaması için halı flex döşeli Kombi doğalgazlı kaloriferli Tam kapasite durumunda tüm evrakları tam çağrı merkezi Ruhsat için vergi levhası için ne gerekirse ofiste herşey mevuttur . örneğin ruhsat için yangın tüpü gerekli herşey ofiste mevcut . Ofisin kirası aylık 300 tl Bundan ucuzu hiç bir yerde yok ! Kütahyadaki ilk ve Tek çağrı merkezi . tüm masrafları minimum düzeyde hazırlandı . ofisin aylık 7 agent in maaşları hariç net gideri 800 TL civarındadır. 300 tl kira , 350 işyeri sahibinin bağkur ücreti , 65 sınırsız adsl , 50 tl elektrik faturası ayrıca kullanacağınız voip miktari harici hiç bir masraf yoktur. yemek maaş durumu size aittir . dilerseniz kendiniz yada aşcı tutup mutfakta yemek yapabilirsiniz . yemek masraflarınıda minimum a çekmiş olacaksınız . Unutmayın ki çağrı merkezini ayakta tutmak ve para kazanmak istiyorsanız giderlerinizin minimum olması gerekir ki cebinize güzel paralar koyabilesiniz. İşyerimi devretme sebebim kütahya merkezde organize sanayi bölgesinde başka bir işortağıyla çalışma yapacağım için çağrı merkezimi devren bırakıyorum . Ciddi alıcılararasınlar. Gerekirse 1 çağrı merkezi kurulumunun size net masrafınıda faturalarıyla birlikte paylaşabilirim. Benim şuan 7. ayım çok güzel gelirler elde ettim . Call center i kurarken yaptığım masraflara göre çok ucuza bırakacam zararına ancak bana 6 ayda kazandırdığı ücret yeterde artar bile . organize sanayide işortağıyla birlikte 50 agent kapasiteli bir lokasyon açıyoruz yine kurulum masrafları tekrar başlayacak burdaki tüm eşyaları yeni lokasyona taşıyacaktım ancak ofisin durumunu bozmak istemiyorum bana yedirdiği ekmekleri çok bile bu şekilde kalması manevi açıdan benide rahat tutacak . sunucumuzun kapasitesi isteğe göre ayarlanabilir. yani 7 agent çalışacak diye birşey yok örneğin 3 bilgisayar masa daha alırsınız gerekirse kurulumlarınıda kendim üstlenerek sizede çalışma ortamını sağlarım .
  • #3572947
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.