KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI

KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI

Ege » Aydın » Kuşadası
3.500₺
  • 3.500₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI
 
KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI KUŞADASI SAHİL SİTESİNDE KİRALIK TRİPLEX YAZLIK FULL EŞYALI
CINAR SİTESİ Triplex , denize 200 metre mesafeli, full esyali, Amerikan bar, Salon.Her uc katta Banyo&WC bulunmaktadir.(Camasir makinasi, Bulasik makinasi, Micro dalga, setustu ocak)gunes enerjili, Oto parki bulunan sakin aile ortami.Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz aylari icin kiralıktır. Günlük fiyatı 150 TL.en az 1 haftalık kiralamak koşuluyla. Tercihen sezonluk kiraya verilecektir. ELEKTRİK VE TEMİZLİK KİRACIYA AİTTİR.
  • #3956041
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.