KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ)

KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ)

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ)
 
KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ) KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ) KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ) KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ)
KRİSTAJEL (TOPRAK NEMLENDİRİCİ) Dünyadaki kullanılabilir suyun %75'i tarım için kullanılır.Günümüzde su kaynakları gittikçe azalmakta ve var olanlarda kullanılamaz hale gelmektedir.Tarımda en önemli girdilerin başında su gelir.Özellikle ülkemiz gibi su kaynakları gün geçtikçe azalan bir bölgede suyun akıllıca ve ekonomik, verimli kullanılması zorunlu bir hal almıştır.İşte bu yüzden sizlere su ve gübreleme maliyetlerini düşüren, verimi artıran, işçilik maliyetini azaltan ileri batı ülkelerinin tarımında kullanılan yepyeni bir ürünü tanıtmak istiyoruz. KRİSTAJEL, % 70'e kadar su tasarrufu, filizlenme, büyüme/ürün oranında artış doğaya dost, gübreyi emer ve toprağa yavaşça salınımını sağlar.Sıkı toprakların fiziksel özelliklerini iyi havalanan tavlı toprak haline getirir.KRİSTAJEL bir su deposu gibi davranarak bitkilerin ihtiyaç duyduğu suyu verir.Bu durum sulama ve gübreleme sıklığını azaltacağından zaman ve maliyet tasarrufu sağlar. TARIMDA KULLANILDIĞI ALANLAR Bitki yetiştirme saksıları, funda ve ağaç dikimleri çim ve çim alanlar, meyvecilikte, geniş alana yayma ve yüzey uygulamaları, kök daldırma ve fideleme, sulu tohumlama, tohum kaplama gibi alanlarda kullanılmaktadır. KRİSTAJEL’İN ÖZELLİKLERİ Nötral ph', potasyum bileşiği olup toprakla dost olur.Tek tip partikül çapına sahiptir.Emme kapasitesikat arasındadır.Kökün ihtiyacı olduğunda nem dengesini koruyarak ortama nem verir.Kuruduğunda kristal gibi olur ve çevreye koku vermez.Toprakta en az 4 yıl kalır ve bitkiye zarar vermez. ÖZ-KİM TARIM TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV VE ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Hanımeli Sok. No : 19/14 Sıhhiye - ANKARA Telefon : Faks :GSM :E-Mail: oz_kim_tarim@mynet.com www.alogubre.com www.alosulama-alogubreleme.com www.siviorganikgubre.com www.sututtarim.com www.sutut.net www.alosulama.net www.oz-kim.com.tr
  • #141605
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.