KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k

KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
30₺
  • 30₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k
 
KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k KÖKLENDİRME HORMONU, KÖKLENDİRME-HORMONU, sıvı köklendirme hormonu, sıvı-ıba, k
Toz Köklendirme Hormonlarının Kullanım Talimatı: Çelik Dal Nasıl Köklendirilir? İlkbahar (Şubat-Mart-Nisan) ve Sonbaharda (Kasım-Aralık-Ocak) alınacak çelikler kurşun kalem kalınlığında veya daha ince ve 20-30 cm uzunluğunda olmalıdır. Çeliğin en üst gözün 1 cm üstünden ve en alt gözün 1 cm altından kesilir. Çelik köklendirme hormonuna batırılır ve sadece 3-6mm Tarım Perlitinin içerisine veya perlit karışımlı torf içerisine yarısı girecek şekilde dikilir. Tarım Perliti Siparişlerinizi web sitemizden verebilirsiniz. Tarım perliti veya perlit karışımlı torf içerisine dikilen çelikler sıcaklığın sabit olduğu ( 18-20 C) olduğu uygun bir ortamda tutulmalıdır. Dikilecek ortam saksı, teneke veya fidan poşeti olabilir. Dikilen ortamın altı fazla suyun atılması için mutlaka delik olmalıdır. Saksı, teneke veya kasa içerisine 3-5 cm aralıklarla toplu halde dikim yapılabilir. Bitkisine göre değişmekle birlikte 45 gün ile 2 ay içerisinde bitkileriniz saçak köklü bir şekilde köklenmiş olacaktır. Bahçe Malzeme KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.
  • #4020111
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.