KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE

KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE

İstanbul / Silivri / Yeni Mah.
1.111₺
 
KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE
KİRALIK LONGREACH KATO, UZUN BOMLU KEPÇE

LONG REACH EKSKAVATÖRÜN KULLANIM ALANLARI

Akarsu-Gölet Temizliği

Ülkemizde son yıllarda artan enerji talebini karşılamak üzere akarsu bakımından zengin yurdumuzun pek çok yöresine Hidro Elektrik Santraleri(HES) inşaa edilmektedir.Bu çalışmalar beraberinde mevcut akarsuların ve göllerin islah edilmesini zorunlu hale getirmektedir.

Akarsu, dere yatağı genişletme-derinleştirme-temizleme çalışmaları kapsamında Uzun Bom ekskavatör ile etkin olarak çalışabilmektedir.Yer yer su seviyesinden yüksek olan kıyılara sahip yada araç yoluna paralel olabilen akarsuların ve benzeri sebeplerle su yatağına erişim imkanlarının kısıtlı olduğu durumlarda bile sorunsuz olarak çalışabilirler.

Dere Kumu Ocakları

Bilindiği üzere yurdumuzda pek çok kum-çakıl ocağı yaygın olarak dere yatakları üzerine kurulmaktadır.Bu sebeple malzemenin akarsu yatağından çıkarılması konusunda pek çok iş makinesinin aksine Uzun bom ekskavatör ile hareket kolaylığı sağlayabilmektedir.

Uzun bom ekskavatör , genel maksatlı bir ekskavatörün çalışmasına göre tarama alanı ve derinlik sebebiyle vazgeçilmez iş makineleridir.

Uzun bomlu ekskavatörler özel işler için uygun olup çok yönlü bir iş makineleridir. Standard bomlu makineler için uygun olmayan derin kazı, kanal, dere ıslahı, nehir, göl, gölet temizliklerinde ve eğimli arazilerde, kum ve çakıl çukurları kazma, drenaj kazıları için ideal makinelerdir.

KİRALAMA DANIŞMANI

ERTUĞRUL BEY

0535 724 51 02
  • #3974036
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. İş makinesi
  5. Ekskavatör
  6. Diğer
  7. İstanbul
  8. Silivri
  9. Yeni Mah.
  • bursa, tadilat, drenaj, bina yıkım, sap beton, mini kepçe kıralama

    BURSA NİN HER YERİNDE MINI EKSVATOR KIRALAMA DRENAJBORUDOSEME KANALKAZI HARFIYAT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.