KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA

KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA

İstanbul / Adalar / Büyükada-Nizam Mah.
750₺
 
KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA KİRALIK CAT GREYDER, KİRALIK GREYDER, GREYDER KİRALAMA
KİRALIK GREYDER

ED MAKİNE

İş makinelerinin operasyonel kiralanması konusunda Türkiye'de profesyonel anlamda faaliyet gösteren iş makinesi kiralama şirketidir...

Bu işlevselliği gerek yetişmiş teknik ekibi, gerek yetişmiş operatör kadrosu ve gerekse iş makinası parkı ile sağlamaktadır.

Bünyesinde bulundurduğu geniş makine parkı ile her türlü projelerinize ve makine ihtiyacınıza kendi yetiştirmiş olduğu operatörlerinin kullanımında olan makinelerle destek verebilecek yapıdadır.

ED MAKİNE parkında; hemen hemen dünya çapında kalitesi ve verimliliği ile ün yapmış tüm marka ve tipte dozer, loder, greyder, su ekskavatörü, amfibik ekskavatör, uzun bomlu ekskavatör, mobil konkasör, mobil elek, paletli ve lastikli kırıcılı kovalı ekskavatör, toprak silindiri, yama silindiri, asfalt silindiri, beko loder, forklift, v.b. bulundurmaktadır.

ED MAKİNE

KİRALAMA DANIŞMANI

ERTUĞRUL BEY

+90 212 472 79 80

+90 535 724 51 02

EDMAKİNE.COM

İŞ MAKİNESİ KİRALAMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
  • #3945391
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. İş makinesi
  5. Greyder
  6. Diğer
  7. İstanbul
  8. Adalar
  9. Büyükada-Nizam Mah.
  • bursa, tadilat, drenaj, bina yıkım, sap beton, mini kepçe kıralama

    BURSA NİN HER YERİNDE MINI EKSVATOR KIRALAMA DRENAJBORUDOSEME KANALKAZI HARFIYAT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.