KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250

KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250

İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
3.950₺
  • 3.950₺
    İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250
 
KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250 KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250 KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250 KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250 KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250
KAYSERİ HATASIZ KUSURSUZ chopper memurdan Kazasız Ramzey QM 250 RAMZEY QM 250 chopper çapır çapper 2010 model çıkışlıdır. Hatasız ve kusursuzdur.Emsallerine göre oldukça cüsseli ve büyük bi makina. honda650 chopper ile aynı ebattalar. herhangi bir yatması kazası devrilmesi falan kesinlikle yoktur. herhangi bir yerinde çizik kırık dökük boya veya tamir yoktur. kesinlikle ağır tamir geçirmemiştir. daha makinasının cıvataları dahi hiç sökülmemiştir. motor çift silindir 5 vites. üzerinde Duro lastikler vardır. yan çantalar deri olanlarla değiştirildi. bujı ngk7h , yağ shell 7x 15-50, yeni hava filitresi benzin filitresi değiştirileli daha 300km ancak oldu. Büyük bi hevesle aldım ama benim boyuma göre büyük kaba geldiği için pek kullanmaya cesaret edemediğimden satmak istiyorum. Fiyat piyasada belli, lütfen ölücüler saçma sapan teklifler için aramayınız lütfen. ciddi alıcılara istediğiniz yere ustaya götürebilirisiniz, beraber test edip verilecektir.takas yoktur.çok az bi pazarlık araç başında olur. fiyat 3.950 tl tel .
  • #4016313
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.