KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI

KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI

Marmara » İstanbul » Eyüp
9₺
  • 9₺
    Marmara » İstanbul » Eyüp
KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI
 
KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI KALÖRİFER PETEĞİ ISI YÖNLENDİRME BAŞLIĞI
windorwin ısıyön 1- Kalorifer petekleri üzerine ısı yönlendirici şapkamız olan windorwin ısıyön aparatımızın özelliği piyasadaki diğer muadil ürünler sadece peteklerden çıkan ısıyı yönlendirebiliyorken windorwin ısıyön peteklerin içinden çıkan ısıyı yönlendirmesinin yanında, peteklerin arka duvara bakan yüzlerinin de ısısını perdenin ön tarafına odaya doğru yönlendirmektedir piyasadaki diğer muadillerinden daha fazla ısıyı perdenin on kısmına, odaya yönlendirebilmektedir. Bu sayede %10 ısı tasarrufu sağlıyor diğer muadil ürünler bu oranda ısı tasarrufu yapamıyorlar. 2- Özel olarak tasarlanmış hareketli kilitleri sayesinde kalorifer peteğinin ızgaralarına kilitlenerek monte ediliyor.Kilitler hareket ettirseniz bile yerinden çıkmıyorlar. 3- Ürünümüzün üzerini bardak, biberon gibi eşyalar da konulabilmesi amacıyla düz tasarladık. Piyasadaki diğer ürünlerin üzeri oval yapıldığı için üzerlerine hiç bir şey koyamazsınız. 4- windorwin ısıyön sistemimizin ayrıca kalorifer peteklerinin tam orta kısmına gelen birde nemlendirme havuz sistemini içinde barındırmaktadır. Bu sayede ortam havasını nemlendirerek oksijen kalitesini artırmakta dolayısıyla dudaklarımızın çatlamasını önlemektedir. 5- windorwin ısıyön aparatımızın diğer bir özelliği de düz 13cm olarak tasarladığımız üst şapka kısmın aşağı doğru bakan 1.5 cm lik mukavemet tırnak federlerinin iç kısmında Kalorifer peteğinden çıkan is kirini üzerine toplayan yapıştırma süngerlerinin olması. Ürünümüz kısaca ısı tasarrufu sağlıyor, is önleyici süngerleri sayesinde de perde ve duvar lekelenmesini önlüyor. letişim: www.windorwin.net Mail: windorwin@turkpen.com www.windorwin.com www.turkpen.com Mail: turkpen@turkpen.com Cad.Dere Ataturk str. No: 15 / B - Alibeyköy, Eyüp, Istanbul Tel:Fax:(7x24) Mob:
  • #3581544
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.