KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT

KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT

Marmara » İstanbul » Kadıköy
600₺
  • 600₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT
 
KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT KADIKÖY BOĞAYA YAKIN SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK EŞYALI KONUT
KADIKÖY BAHARİYEDE, SAHİBİNDEN ÖĞRENCİYE KİRALIK KONUT Kadıköy Boğa Heykeline 1 dakikalık yürüme mesafesinde; kombili, klimalı, adsl bağlantılı, içerisinde 35 ekran televizyon, ofis tipi buzdolabı, çamaşır makinesi, 1 adet çekyat, 1 masa ve sandalye, 1 kitaplık, 1 elbise dolabı ve 1 yataklı karyola, yatak, yorgan, battaniye vb. gereksinimi; mutfağında setüstü ocağı ve mutfakta eksiksiz mutfak araç ve gereci mevcut, deniz manzaralı teras içerisinde, 50m2'lik 1+1 kapalı alan ve 50 m2 deniz manzaralı teraslı bu konut; öncelikle güvenilir bulunacak, mazbut ve kendisine barınma amaçlı sıcak, bakımlı ve huzurlu bir konut arayan; tercihen öğrenciye, okul dönemi için, direkt sahibinden kiralanabilecektir.. Ev arkadaşlığına, konuk barındırmaya uygun değildir. . Kişisel eşyalarla gelinip, hemen yerleşilmeye hazırdır.. İsteklilerin okul ve işleriyle ilgili kişisel bilgilerini içeren detaylı, tatminkâr, anlaşılır ve ciddi mesajlarını buradan göndermeleri hâlinde, kendileriyle derhal görüşme ve konutu gösterme mümkün olabilecektir. Bilgi içermeyen, anlaşılamayan, ciddi bulunamayan mesajlara maalesef dönülmeyecek ve silinecektir.. Teşekkürler.. Gerçek ihtiyaç sahibi, temizliğe duyarlı, örgün ve mazbut bir öğrenciye şimdiden hayırlı olsun..
  • #3893144
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.