KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR

KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR

İç Anadolu » Ankara » Ayaş
10.000₺
  • 10.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Ayaş
KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR
 
KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR KAÇIRILMAYACAK YATIRIM ARAZİLERİ BAŞKENT OSB'YE SINIR
Bölge büyük ölçekli kamu projeleri (25.000 konutluk Uydukent, 15.000 Tema Kent, 2.500 konutluk Ihlamur Kent, 5.000 konutluk Türk Konut, Disney Land Projesi) yer almakta olup, yapılaşma devam etmektedir. Ayrıca bölge; sanayileşme açısından gelişmeye devam ederken dört adet üniversite ile Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin konut ihtiyacını karşılayacak projeleri kapsamaktadır. Arsanız Ankara-Eskişehir yolu güzergahında, Çayyolu Metrosu, Hızlı Tren, Karayolu Ulaşım imkanlarına sahiptir. Başkent OSB'ye 500 m mesafeden başlayan ve 8 km içeriye doğru uzanan 101 Ada içerisindedir. Sincan- Çayyolu Metro projesine çok yakındır. Ankara Çayı (Porsuk Çayı) Projesine çok yakındır. Hızlı tren sınırındadır. 1000 metre yakınında sınırsız bölge projesi vardır. Turkuaz konutları ve TOKİ konutlarına komşudur. Malıköy'e ve Başkent OSB'ye sınır olan bu parselin başlangıç noktasının Eskişehir Yoluna mesafesi 8 km, Ayaş merkeze mesafesi 30 km.dir. İstanbul gişelerinden başlayıp, sırasıyla Yenikent-Sincan OSB- Başkent OSB-Anadolu OSB-ASO 2.OSB yi Eskişehir yoluna bağlayacak duble yol projesi bu parselin yakınından geçmektedir. *Mevcut haliyle Malıköyü ve OSB'leri Ayaş'a bağlayan asfalt yol parselin içinden geçmektedir. Her yıl prim yapmakta olan bu arazinin gerçek değeri imar çalışmasının tamamlanmasıyla olacaktır. Başkent OSB'de sanayi arsalarının m2 fiyatının 100 TL olduğundan yola çıkarsak imar çalışmalarının ardından bugünün parasıyla 1'e 20 getiri sağlama potansiyeli vardır. lütfen ihsanserin@gmail.com adresine mesaj bırakınız. biz sizi arayalım.
  • #3829416
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.