K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI

K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Ataşehir
Görüşülür
K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI
 
K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI K9 Avrupa Evcil Hayvan Çiftliğinden Satılık KÖPEK YAVRULARI
â-PET SHOP dan DEĞİL K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN ÇİFTLİĞİNDEN IRK VE SAGLIK GARANTILI SATILIK ORJINAL HER CİNS KEDİ VE KÖPEK YAVRULARI K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN ÇİFTLİĞİ â°â°â°â°â° Türkiyenin ilk ve tek ruhsatlı evcil hayvan üretim izni olan çiftliğidir? Dikkat !!! Çiftliğimiz var diyenlereden 'Üretim izin belgesini ve ruhsatinin' olup olmadığını sorunuz. Dikkatli olun ucuz diye şehir dışında çiftliğimiz var diyenlere inanmayın. Banka hesaplarına para göndermeyiniz. Alacağınız yavruyu canlı görmeden yerine gitmeden para ve kaparo göndermeyin. Maalesef pek çok sektörde olduğu gibi dolandırıcılar bu sektöre de el attılar. Sonu hüsran olacak bir olayla karşılaşmak istemiyorsanız şahıslardan çok kurumlar ile iletişime geçiniz. GARANTİ EDİYORUZ !! ?Yavrularımızın hepsinin aldığınız güne kadar yapılması gereken aşılamaları, iç-dış parazit mücadelesi tamamlanmış olup, sürekli uzman veteriner hekimi kontrolündedir. ?Dostunuzla birlikte yaşamaya başladığınız tarihten itibaren oluşabilecek bütün problemler firmamızın garantisi altındadır. Bu konu size yazılı sözleşmeyle garanti edilmektedir. -Aldığınız yavrunun safkan olduğu, yine aynı sözleşmeyle garanti edilmektedir. Yavrularımızın hepsi AB pasaportlu ve mikroçipli yavrularıdır Yavrularımız karantina süresi tamamlanmış ve tüm tahlilleri ( kan testi, idrar testi, dışkı testi ) yapılmıştır. Türkiye nin her yerine THY Kargo ile ayni gün sorunsuz gönderiyoruz. Yavrularimizi wep camdan canlı görebilirsiniz. Her cinsten köpek yavrusunu çiftliğimizde irk ve sağlık garantılı olarak bulabilirsiniz Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayın facebook adresimizde yavrularımızın en güncel resimlerini görebilirsiniz https://www.facebook.com /K9Avrupa Dilediğiniz yavrunun resmini aninda WhatsApp dan görebilirsiniz... En İyi Dostlara En İyi Hizmet K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN CİFTLİĞİNDE Herkes bir şeyler yazabilir. Biz, sizi hoş vakit geçireceğinizden emin olduğumuz çiftliğimize ve mağazalarımıza anlattığımız şartları yerinde görmek üzere davet ediyoruz?
  • #3975775
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Sakarya Sapanca safkan huskyler

    köpekelrım 20 günlük 4 tane erkektirler gönderim yapamam gelip alma şartı ile al ...

  • SATILIK EVDE BAKIMI KOLAY KÖPEK BLACK TOY POODLE

    EVDE BAKIMI ÇOK KOLAY SİYAH ZEYTİN POODEL YAVRULAR ÇOK SEVİMLİ SON 2 YAVRU KALMI ...

  • POODLE YAVRULAR IRK GARANTİLİ

    POODLE YAVRULAR IRK GARANTİLİ ÇİFTLİĞİMİZDE EĞİTİM VE PANSİYON HİZMETLERİNİ DE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.