Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı

Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı

Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
75₺
  • 75₺
    Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı
 
Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı Jeton Kanalı Zamanlayıcısı - LCD ekranlı
Jeton kanalı ile çalışan sistemlerde kullanılır. (playstation salonları, otomobil köpüklü yıkama, şarjmatikler, masaj koltukları, oyun makineleri vs.) Jeton kanalına bağlanır. LCD ekranlıdır. Ekranın aydınlatması vardır. Jeton atılmadan ekranda " JETON ATINIZ" yazar. Jeton atıldığında "KALAN SURE" yazarak, altında süreyi gösterir ve süre geriye doğru saymaya başlar. Çıkışa bağlı cihaz çalışır. (playstation, oyun makinesi vs). Süre bitmeden jeton atılırsa kalan sürenin üzerine ekler ve ekranda gösterir. Süre bitiminde rölenin enerjisini keser. çıkışa bağlı cihaz durur. Süre, devrenin üzerindeki butonla ayarlanabilir. (Standart olarak 5 ' er dakika artar. Kullanıcı isterse opsiyonel olarak değiştirilebilir.) Ayarlanan süre, değiştirene kadar hafızada kalır. Enerji kesilmesinden etkilenmez. Ayrıca pc yi resetleyen modelleri de isteğe bağlı yapılmaktadır. Devre 12 V. DC gerilimle çalışmaktadır.
  • #3067625
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.