Jet Sıva Püskürtme Küreği

Jet Sıva Püskürtme Küreği

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
550₺
  • 550₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Jet Sıva Püskürtme Küreği
 
Jet Sıva Püskürtme Küreği Jet Sıva Püskürtme Küreği Jet Sıva Püskürtme Küreği Jet Sıva Püskürtme Küreği Jet Sıva Püskürtme Küreği
Sıva Püskürtme küreği TÜRKİYE üretilmektedir. Profesyonel veya amatör sıvacılar için hızlı ve kolay çözümler sunuyor. Sıva aleti, küçük ölçekli püskürtme beton, serpme, toprak karışımları ve daha fazlasını uygulamak için kullanılabilir. Bir ev sıvası , geleneksel sıva ve modern dünyanın yenilikleriyle hayatımıza giren sıva çeşitleri gibi tek kat veya üç kat sıva uygulamasında kullanılabilir. Toprak sıva, dekoratif amaçlı yapılan figür imalatında kullanılan beton, ayrıca çit amaçlı yapılan dekor duvarlar da başarılı bir sonuç alınıyor. Duvar tipi sıva makinesi ile, tuğla, briket, perde beton duvarlarına başarı ile püskürtme sıva yaparsınız. Püskürtme sıva makinesi. Alçı ve kara sıva yapar Duvar tipi sıva makinesi ile, alçı sıva ve kara sıva uygulamasını videolarımız dan izleyebilirsiniz. SIVA PÜSKÜRTME KÜREĞİ Model (Duvar Tipi) JS-01 Gerekli HavaMiktarı 280 L/dak Harç Çıkış Çap 17 mm x 4 Sıva Yapılan iş alanı 30 - 40 m2/h Kapasite 5 litres Ağırlık (kg) 2.5 kg Fiyat 550 TL dir.
  • #4130914
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.