JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL.

JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL.

Marmara » İstanbul » Avcılar
400₺
  • 400₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL.
 
JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL. JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL. JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL. JUMBO MUHABBET KUŞU DAMIZLIK EŞLER 400.00TL.
ALMAN IRKI DAMIZLIK JUMBO MUHABBET KUŞLARI. MAVİ, YEŞİL, GRİ, KARAMEL YEŞİL, YEŞİL SPANGLE RENKLERDE.. HEPSİ SAĞLIKLI VE GENÇ KUŞLAR, DİLERSENİZ YUMURTALI VE YAVRULU TAKIMLARDA MEVCUTTUR. KUŞLAR VASFINA GÖRE 400.00 TL. İLE 500.00 TL. FİYAT ARALIĞINDADIR. SEÇEREK BEĞENEREK SATIN ALMA İMKANI. HER TAKIMDAN KONTROL EDİLMEK ÜZERE 12ER AĞIZ YUMURTA VE YAVRU ALINMIŞTIR. GARANTİLİ KUŞLARDIR. KIRMA VEYA MELEZ KUŞLARLA KARIŞTIRMAYINIZ.. HAZAN PET MARKET COMPANYY AVCILAR-İSTANBUL DEMİR ULUKAN SATIŞLARIMIZ NAKİTTİR. KREDİ KARTI İLE SATIŞIMIZ YOKTUR.. FOTODAKİ YAVRULAR BU DAMIZLIK EŞLERDEN ÜRETİLMEKTEDİR..
  • #3889631
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.