İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi

İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi

Ege » İzmir » Buca
175₺
  • 175₺
    Ege » İzmir » Buca
İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi
 
İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi İzmirde Eğitimli Lop Tavşanı ve 3 Odalı Kafesi
Tuvalet eğitimli olan, çok uysal, kesinlikle ısırma eğilimi olmayan, elinizin altına gelerek okşanmayı çok seven 5, 5 aylık olan Lop Tavşanımızı bakabilecek ve onu sevecek kişilere ücretsiz olarak vermek istiyorum. Sadece özel olarak yaptırdığım ve tavşanın hiç dışarı çıkmasa da rahatça yaşayabildiği iki katlı ve 3 odalı kafesini maliyet fiyatı olan yaptırdığım ücrete (175 Tl) veriyorum. Ayrıca suluk, yemlik, yolculuk yemliği ve suluğu da yanında verilecektir. Resimlere baktığınızda kafesi daha iyi anlayacaksınız. İrtibat:
  • #3480504
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.