İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık

İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık

Ege » İzmir » Seferihisar
140₺
  • 140₺
    Ege » İzmir » Seferihisar
İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık
 
İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık İzmir Seferihisar Ürkmez'de Müstakil Günlük Kiralık Eşyalı Dublex Yazlık
7 AĞUSTOS'A KADAR DOLUYUZ SONRA BOŞ ULAŞIM: METRO İLE MENDERESE SONRA BELEDİYE OTOBÜSÜ AKTARMASIYLA EVİN ÖNÜNE KADAR GELEBİLİRSİNİZ. Çok yıldızlı otellerde, klorlu su kokusu içerisinde tatil yapmaya çalışıp, bir hafta için bir aylık kazancınızı harcamak istemiyorsanız, sizleri yazlık dairelerimizde hesaplı tatile bekleriz. Ege'nin en temiz denizi Seferihisar Ürkmez'dedir. Altyapısı, kanalizasyonu tamamlanmış nadir deniz kıyılarından biridir. Deniz, kum, güneş olsun, akşamları mangal, rakı-balık yeter diyenleri de bekleriz, sahil şeridi boyunca parkurda yürüyüş yaparım diyeni de, kendi balığımı kendim tutarım diyeni de bekleriz, , Kuşadası, Efes, Çeşme, İzmir'e yakın olsun, ulaşımı da kolay diyeni de bekleriz, deniz kenarından hiç ayrılmayacağım, elimde kitabım güneşten kömür olacağım diyeni de... :) EV ÖZELLİKLERİ -Dubleks -Alt katta geniş salon ve amerikan mutfak -Üst katta yatak odası ve çocuk odası -Müstakil girişli -2 balkon -Biri dışarıda diğeri içeride 2 banyo -Biri alt katta diğeri üst katta 2 WC (Alaturka ve Alafranga) -Bahçeli ve bahçesi ağaçlı çiçekli (incir ve erik ağacı) -Televizyon -Uydu -Çamaşır Makinesi -Buzdolabı -Elbise Dolabı -Ocak -Barbekü -Tabak Kaşık Çatal Bıçak Çaydanlık Tencere Kap Kacak vs mevcuttur. -Yorgan Battaniye Çarşaf Yastık vs mevcuttur. MUHİT ÖZELLİKLERİ -Plajı mavi bayraklı, temiz, kumluk, cankurtaranlı, şemsiyeli ve şezlongludur. -Denize 3dk yürüme mesafesi -Cafeye 3dk yürüme mesafesi -Otobüs durağına 1dk yürüme mesafesi -TANSAŞ'a 2dk yürüme mesafesi -Jandarmaya 2dk yürüme mesafesi -Fırına 1dk yürüme mesafesi -Pazaryerine 5dk yürüme mesafesi -Çocuk parkına 1dk yürüme mesafesi "Kısacası ailenizle rahat ve güvenli bir şekilde tatil yapabileceğiniz bir yer..." 11:Saatleri arasında telefondan ulaşabilirsiniz.
  • #3809525
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.