İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası

İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası

Ege » İzmir » Gaziemir
3₺
  • 3₺
    Ege » İzmir » Gaziemir
İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası
 
İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası İzmir Organik Döllü Bıldırcın Yumurtası
Hayvanlarım kafese kapalı değil, doğal ortamına uygun şekilde uçabilecekleri şekilde salmadır. Bünyesi için ihtiyacı olan kumundan, maruluna, otuna kadar yemektedir. Sadece hazır palet yem ile değil, buğday ve darı kırması ile de beslenmektedir. Ayrıca hayvanlarım güneş görmektedir. Amacım hayvanları kapalı alanda kafese kapatıp hazır yem verip fazla yumurta almaktan ziyade, daha doğal sağlıklı ve organik yumurta almaktır. Bu sayede yumurtalarım hem döllüdür, hem yenilebilecek şekilde organiktir. Hobi amaçlı ve organik üretim yaptığım için yumurta kapasitem kısıtlıdır. Bir viyol 10 adet'tir. İl dışı gönderimlerde kargo alıcıya aittir. Not: Yumurtaları kuluçka için değilde, yemek için alıyorsanız mutlaka buzdolabında muhafaza ediniz.
  • #4191741
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.