İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire

İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire

Ege » İzmir » Hatay
160.000₺
  • 160.000₺
    Ege » İzmir » Hatay
İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire
 
İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire İzmir Hatay Bahçelievler Satılık 3+1 daire
Ev Altınordu Spor Klubünün alt kısmında yer alıp Bahçelievler'dedir.(Eşrefpaşa lisesi yan sokağı). 3 oda 1 salon olup doğalgazlıdır. Ayrıca oturma odasında ve salonda yaz için klima bulunmaktadır. Ev güney doğuya bakmakta olup önünün açık olması sebebiyle güneş almaktadır.(karanlık odası yoktur).Balkonlar hariç 99 m2 dir. Evin iç boyaması geçen sene yapılmış olup, salonda tv ünitesi bölümü için duvar kağıdı kaplanmıştır. Giriş kapısı çeliktir. Bütün odalarda parke bulunmaktadır. Banyoda çamaşır makinesi, mutfakta ise fırın ve bulaşık makinesinin ayrı ayrı yerleri vardır. Yatak odasında L şeklinde gömme dolap bulunmakta olup yüklük ve giyim eşyaları rahat bir şekilde alacak genişliktedir. Mutfakta doğalgaz mevcuttur ve hazır mutfaktır. Ayrıca mutfak balkonu içeriye alınarak mutfak genişletilmiş ve balkonun diğer bir yarısına da erzakları koyabilmek için uygun bir bölme ile ayrılmıştır.Pencereler çift camlıdır ısı değişimlerine karşı koruyucudur. Ayrıca oturma odasında panjur bulunmaktadır. Ev çatı katı olmasına rağmen hiç bir şekilde tavandan su almamaktadır. Akma, duvarların patlaması, rutubet gibi hiç bir etki ile maruz kalmamaktadır. Balkonlara çıkıldığında Altınordu spor klübünün ve izmir büyükşehir belediyesinin futbol sahalarını rahatlıkla görebilirsiniz. Hatay pazarı ve Yeşilyurt cumartesi pazarına yakındır. Etrafında oldukça çok kafe, market, park, okul, hastane, bankalar bulunmaktadır.(Tansaş, Bim, Kipa, Pehlivanoğlu, Burger King, Kahve Diyarı, Özsüt) Metro, otobüs durakları ve dolmuşa çok yakın mesafededir.
  • #3628378
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.