İtalyan Ana ari Satışı

İtalyan Ana ari Satışı

Burdur / Merkez / Karaçal Köyü
40₺
 
İtalyan Ana ari Satışı İtalyan Ana ari Satışı İtalyan Ana ari Satışı İtalyan Ana ari Satışı İtalyan Ana ari Satışı
İtalyan Ana ari Satışı

www.aridostlari.com

Özellik leri: Yuvarlak karınlı, oldukça uzun dillidir. Dil uzunluğu 6, arasında değişir. Genellikle sarı renklidirler. Bu arılar (altın arılar) olarak adlandırılırlar. Aşırı sakin ve iyi huyludurlar. Sokma eğilimleri çok azdır. Halk arasında sokmayan arı olarak bilinen arı İtalyan arısıdır. Üreme ve çoğalma açısından çok üstün yeteneğe sahiptirler. İlk baharda başlayan gelişme yaz ortasında doruk noktasına ulaşır. Kuvvetli yavru yetiştirme yeteneğine rağmen oğla meyilli değildir. Mevsim boyunca yüksek düzeyde çalışma performansı gösterirler. Bal akımı zamanlarında en çok balı toplarlar. Kuvvetli kadrolarla kışlar. Dolayısıyla kışın bal tüketimi çok olur. Hızlı ve düzgün gömeç kabartırlar. Balı çok parlak bir sırla sırlarlar. Hiçbir arı ırkı İtalyan arıları kadar düzgün ve güzel görünüşlü petek balı üretemez. Polen toplama ve arı sütü üretme yeteneği diğer ırklara göre oldukça yüksektir. Hastalıklara karşı duyarsızdırlar.

2001 yılından beri ARICILIK sektöründe faaliyet vermekteyiz.

Başlıca faaliyet alanlarımız arasında Sertifikalı Ana Arı Üretimi, Arı sütü üretimi, petek üretimi, arı kovanı imalatı ve polen ürünleri bulunmaktadır.

Arı üretimlerimizin tamamını sertifikalı Tarım Bakanlığından onaylı olarak yapmaktayız.

Ayrıntılı bilgi için arayınız 0 532 516 69 38

NEDEN SERTİFİKALI ANA ARI...

Ana arı, bir kovanın yönetimi ve neslin devamı açısından kovanın en önemli ve temel unsurudur.

Erkek arı haricindeki tüm arılar dişi olduğundan ana arısını yitiren bir kovandaki sıradan bir işçi arı, arı sütüyle beslenip yumurtlayabilme özelliği kazanabilmekte ve bu sayede ancak 12 günde dölsüz bir ana elde edilmektedir. Bu ananın çiftleşmesi için gereken zaman ve öncesinde yavru üretiminin olmadığı da göz önüne alındığında ana arı temini, arıcının olmazsa olmazlarındandır.

Günümüzde arıcımız, kendi kovanından elde ettiği ana arı memelerini başka kutu veya kovanlarda yetiştirerek oğul almakta ve olası ana kayıplarında kendi ana arısını teminini yapmayı uygulamayı denemektedir. Müspet sonuç alınsa dahi oluşan bu ana arının bir işçi yumurtasından oluştuğu göz ardı edilerek verimsiz ve yavru verimi düşük, bal getirisi az ve kısa ömürlü kolonilerle karşı karşıya kalınmaktadır.

Arı dostları sitesi olarak biz; siz arıcılarımızın halinden en iyi anlayan kuruluş olduğumuzu; ana arı temininde kolaylık , ücretsiz teknik destek ve danışmanlık, uygun fiyatlarımız ve 12 yıl'a yaklaşan tecrübemizle; sizlerden gelen olumlu tepkiler sayesinde her geçen gün kalite ve öz verimizi arttırmaktayız..

Tarın Bakanlığının KOD NO:33 00 023 üretim sertifika izni ile üretim yapılmaktadır.
  • #3310274
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Diğer hayvanlar
  3. Burdur
  4. Merkez
  5. Karaçal Köyü
  • ANA ARI SATIŞI www.aridostlari.com

    Arı ve Ana arı Satışlarımız mevcuttur.Kolonileriniz için ihtiyaçlarınız doğrultu ...

  • Burdurda ana arı satışı

    Arı ve Ana arı Satışlarımız mevcuttur.Kolonileriniz için ihtiyaçlarınız doğrultu ...

  • ARI VE ANA ARI SATIŞI

    Arı ve Ana arı Satışlarımız mevcuttur.Kolonileriniz için ihtiyaçlarınız doğrultu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.