İstanbulda devren kasap

İstanbulda devren kasap

Marmara » İstanbul » Avcılar
50.000₺
  • 50.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
İstanbulda devren kasap
 
İstanbulda devren kasap İstanbulda devren kasap İstanbulda devren kasap İstanbulda devren kasap İstanbulda devren kasap İstanbulda devren kasap
Devren Kasap 4 m2 Lik Soğuk hava deposu poliüretan taşınabilir. 4 m et reyonu 2 m tavuk reyonu 1 Adt. Derin Dondurucu (Difriz) 1 Adt. Pastırma Kesme Makinası 1 Adt. 60 Piliç Çevirme Makinası ve Hazırlama tezgahı 1 Adt.200 kg’lık Büyük Terazi 2 Adt Hassas Terazi 2 Adet Et Parçalama Tezgahı 32 Lik soğutmalı kıyma makinası 1 Adt Sitreç makinası 1 Adt Sinek Kovalayıcısı 1 Adet Salon Tipi Klima 1 Adt Su Sebili Büro Malzemeleri (Masa, Sehpa, Koltuklar, Dolap) 200 Kğ Poşet 80 m2 İki katlı cadde üstü çift kapılı yerler fayans temiz dükkan İş değişikliği sebebil ile satılıktır.. Tel : www.gitgidak.com Adres : Merkez Mah. Namık Kemal Cad. 55/A Avcılar - İST. Gıt Gıdak Tavukçuluk San. Tic. Ltd. Şti.
  • #1999107
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.