İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii

İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
30.000₺
  • 30.000₺
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii
 
İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii İstanbulda 7/24 satış yapan tekel bayii
zeytinburnun da cadde üzerinde köşe başında olup yüksek müşteri potansiyeli olan tekel bayii dükkanımı devrediyorum dükkanım cadde üzerinde köşe başında dır 600tl kirası vardır zeytinburnun da gece 24:oo den sonra cadde üzerinde tek acık olan bakkal, tekelbayi, şarküteri bayi olarak ben varım gece 24:oo den sonra sabaha kadar olan bütün satışlarım gece tarififesinden yapılır ( efes kutu / şişe 3 tl , efes extra 3, 5 tl / 2, 5 lt kola 3 tl vs.. ) ve bunu 5 senedir yapıyorum zeytinburnu semtinde bütün müşterilerim bilir gece açık oldugumu gece gündüzden daha cok iş yaparım ve gece tarifeli satış yaparım. Mekanımda Her türlü Alkol Mezesi bulnmaktadır. Dükkanın arka kısmında yatıp kalkmaya yer vardır arzu ederseniz dükkanda da kalabilirsiniz.. alacak kişi hiçbirşekilde aldıgına pişman olmıcakdır. gerektiğinde mekanın fizibilitesi için yanımda durabilir. (Şehir dışına taşınacagım için mecburiyetten satıyorum) Sizin için kaçırılmaz bir fırsat...!!
  • #2180334
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.