İstanbul Sarıyer kadınlar plajı

İstanbul Sarıyer kadınlar plajı

Marmara » İstanbul » Sarıyer
35₺
  • 35₺
    Marmara » İstanbul » Sarıyer
İstanbul Sarıyer kadınlar plajı
 
İstanbul Sarıyer kadınlar plajı İstanbul Sarıyer kadınlar plajı İstanbul Sarıyer kadınlar plajı İstanbul Sarıyer kadınlar plajı İstanbul Sarıyer kadınlar plajı İstanbul Sarıyer kadınlar plajı
İstanbul da bir turizm cenneti. Tarihi dokusunun yanı sıra sahilleriyle de güzel bir şehirde yaşıyoruz. Günübirlik olarak bir günü kendinize ayırabilir ve kendinizi tatilde hissedebilirsiniz. Ancak bazı hanımlar tesettürlü oldukları için ya da erkeklerle aynı ortamda mayoyla denize girmek istemedikleri için kendilerini denizden mahrum bırakır. Artık denizden uzak kalmanıza gerek yok. Sarıyer Altınkum plajına gitmeye ne dersiniz? Sarıyer'de hanımlar için ayrılmış özel bir kadınlar plajı bulunuyor. Altın renginde kumların bulunduğu sahilin etrafı dikkatlice çevrilmiş. Sarıyer Kadınlar Plajı dışarıdan gözükmüyor ve hiçbir erkeğin içeriyi görmesi mümkün değil. Hem de içerideki büfe çalışanları, can kurtaran da dahil olmak üzere hepsi kadın. Bu yüzden bir çok tesettürlü kadınlar bu plajı tercih edebilir. İçeride mayo veya bikinilerle rahatça yüzebilirsiniz. Kendi arkadaş gruplarını toplanıp bir gün öncesinden evde yapılan böreklerle sarmalarla birlikte buraya gidebilirsiniz. Siz de böyle bir rahatlık istiyorsanız, sizi de bu hizmetle tanıştıralım Bayanlar Plajı arıyorsanız burayı görmelisiniz. BAYANLAR PLAJINDA VERİLEN HİZMETLER : Masa Sandalye Bayan cankurtaran Soyunma Kabinleri Mescit Sağlık Kabini duş kabinleri Tamamı bayan personel 6-10 Yaş arası çocuklardan 10 TL ücret alınmaktadır. 8 Yaş üstü erkek çocuklar plaja giremez - plajda masa , sandalye kullanımı - plaj giriş ücreti - gidiş dönüş servis hizmeti - hepsi 35 TL dir. AVRUPA YAKASI KADINLAR PLAJI REZERVASYON TEL : (0546 ) (0212) (0507) ANADOLU YAKASI KADINLAR PLAJI REZERVASYON TEL: (0553 ) (0538)
  • #3994885
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.