İstanbul Güngörende dedektör yıldanberi

İstanbul Güngörende dedektör yıldanberi

Marmara » İstanbul » Güngören
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Güngören
İstanbul Güngörende dedektör
 
İstanbul Güngörende dedektör İstanbul Güngörende dedektör İstanbul Güngörende dedektör İstanbul Güngörende dedektör İstanbul Güngörende dedektör
Çubuklar binlerce yıldan beri define aramada kullanılan garantili bir tekniktir. Define çubukları, toprak altındaki definenin ışımduyusu ile vücudumuzdaki statik elektriğin birleşme noktasıdır. Define çubukla aranır.Define zengini amcalara sorun çubukları sizlere nasıl öveceklerdir. AYRI AYRI GÖREVLİ 3 ÇİFT DEFİNE ÇUBUĞU( Resimler Aşağıdadır ) 1 - 1 ÇİFT altın, gümüş, bronz gibi paslanmayan metalleri bulmaya yarayan saf pirinç çubuklar. Define bulmaları için bağzı element oranları arttırılmıştır. Daha kalitelisini bulmak mümkün değildir. GARANTİ VERİRİZ. 2 - 1 ÇİFT boşluk bulmaya yarıyan % 99.9 saf elektrolitik bakır çubuklar. Yeraltı oda mezarı, lahit, mağara , tünel, mezar vs. bulmaya yarar. 3 - 1 ÇİFT dört köşe alfa pirinci çubuklar. Bu çubukların özelliği kurşunludur. Kayalık zeminde, kaya mezarı, kayaya oyularak saklanmış define mağara ve oda mezarlardaki defineleri bulmaya yarar. Vede çok basık, kara bulutlu havalarda daha etkilidir. ÇUBUKLARIN ÖZELLİKLERİ Bu çubuklarda maksimum derinlik 9 metredir. Alan tarama 400gr + 1500 metrekaredir. (Tecrübe ile arttırılabilir.) 3 takım define arama çubuğu gönderilecektir. Fiyatı, kargo bana ait 200 TL 'dir. Bu ürünleri definecilerin hobi olarak kullandığı ürünler değildir. Usta ve profesyonel definecilerin kullandığı usta ve garantili ürünlerdir. Ölçüleri, hammaddeleri, çap ve simetrileri tesadüf değil yılların bilgi birikimi ürünlerdir. Bu işi seviyorsanız, gerçekten birşeyler yapmak istiyorsanız bize kulak verin. Çünkü biz bu işin ustayız.Göndereceğim kullanma kılavuzunda A 'dan Z 'ye tüm detaylar yazmaktadır. Telefon ve mail ile konu hakkında her zaman sorular sorabilirsiniz. Adresinizi yada size en yakın PTT Postanenin adını verin oraya göndereyim. Ücreti PTT 'ye ödeyip çubukları alın. Çubuklar kapalı ambalajda gelir. İçinde ne olduğu üzerinde yazmaz. Getiren bile içinde ne olduğunu bilmez.
  • #3950919
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.