Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi

Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi

Marmara » İstanbul » Ümraniye
13.750₺
  • 13.750₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi
 
Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi Ihlamurkuyuda Devren Kiralık Reklam Atölyesi
Ortağımla anlaşmazlık sebebiyle yeni açmış olduğum(2 aylık) reklam atölyemi devrediyorum.2 Katlı alt kat atölye üst showroom ve ofis. (Aşağıdaki tüm malzemeler 2aylıktır isteyene faturaları verilecektir) Showroom ve Ofis: Makam takımı(Deri koltuk- masa-misafir koltukları ve sehpası-arka konsil-yan pc masas-) 1 adet bilgisar-bilgisayar masası 1 tekli 1 çiftli deri koltuk folyo masası-tezgahı El aletleri Atölye: 1 adet Yatar (Makita marka) 1 adet Alüminyum kesme mak. (Makita) 1 adet Hilti (Makita) İspiral-matkap-şarzlı- Tezga h El aletleri Bir de satılık kamyonet vardır Kia Bongo arayın görüşelim.
  • #3677016
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.