İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI

İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI

Ege » İzmir » Hatay
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Hatay
İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI
 
İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI İZMİRDE SATILIK YAVRU DAMIZLIK ASLANBAŞ, HOLLANDA LOP, YENİ ZELANDA TAVŞANLARI
İzmirde bulunan mini tavşan çifliğimde, sağlıklı kooşullarda satılık tavşan ve damızlık, yavru tavşan üretimini hobi amaçlı olarak yapmaktayım. Elimde bulunan damızlık ve yavru cinsleri olarak aslanbaş tavşan, hollanda lop tavşan ve yeni zelanda tavşanlarım her daim bulunmaktadır. Yavrularımız doğduktan sonra anne sütünden kesilmeden sizlere verilmemektedir. İsteğinize göre toptan ve perakende satışlarımız mevcuttur. Tavşanlar sağlıklı ve kaliteli yemler ile beslenilmektedir. Doğal ortamlarına yakın standartlara ve muhite sahiptir. İzmir Hatay bölgesinde ikamet etmekteyim. Elimde bulunan tavşanların satış fiyatları da şu şekildedir. # YAVRULAR # Aslanbaş Tavşan Yavruları 150 TL Hollanda Lop Tavşan Yavruları 120 TL Yeni Zelanda Tavşan Yavruları 20 TL # DAMIZLIKLAR # Yeni Zellanda Tavşanlar 40 TL İLETİŞİM : MAİL : satiliktavsan@gmail.com adresinden tavşanlar hakkında aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.
  • #2967896
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.