İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN

İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN

Ege » İzmir » Karabağlar
3.250₺
  • 3.250₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN
 
İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN İSTEğE GÖRE ÇEKME KARAVAN
ihtiyacınıza göre sipariş üzerine imalatını yaptığım çekme karavan türüdür. siz ihtiyacınızı bildirin sizin için üretelim. ev yazlık büro işyeri depo el işleri atelyesi gıda işleri için büfe, ve daha bir çok amaç için üretiyorum. genişlik : 2 m yükseklik: 2 m uzunluk : 3 m den 6 metreye kadar olabilmektedir. dışı paslanmaz galvaniz malzeme olup ömür boyu garantilidir, sonradan boyanıyor içi 20 lik plastik lambridir. ikisinin arasında 3 lük strafor izolasyon olup sıcak ve soğuk geçirmez. çeki demiri aracınıza göre takılmaktadır. isteyenlere banyo, wc, mutfak, elektrik tesisatı, su tesisatı, oda bölmesi, ranza gibi detaylar yapılıyor. fiyatlar boş oda şeklindeki fiyatlardır, detaylar ayrıca ücretlendirilir. fiyat en küçük boy olan 2x3 olana aittir. bilgi ve özel siparişleriniz için tel den arayabilirsiniz. hazırda bulunmaz sipariş üzerine üretilmektedir. nakliye KDV alıcıya aittir. Telefon :
  • #3558343
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.