İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR

İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR

Marmara » İstanbul » Çatalca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Çatalca
İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR
 
İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR İSTANBUL ÇATALCANIN KÖYÜNDE SAANEN KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN ORTAK ALINACAKTIR
En az 10, en fazla 50 Saanen dişi keçi ile ortak alınacaktır. Hazır elinde keçisi olan veya keçi yetiştiriciliği konusunda elindeki ufak sermayesi ile ek gelir elde etmek isteyen kişiler için bulunmaz fırsattır. İstanbul Çatalca ya bağlı bir orman köyünde keçi bakımı ve üretimi için çok elverişli yerde bakılmak üzere yer bakım bizden keçi sizdenâ ¦. Keçilerin tüm bakımı beslenmesi çoban masrafı ve yeri bize ait olacaktır. Keçilerin alımı ortak olan kişiye ait olacaktır. Keçilerin süt satım masrafı; eşit olarak ikimiz arasında bölünecektir. Tüm süt ve oğlak geliri; eşit olarak ikimiz arasında bölünecektir. 3 yıl sonunda ana sermaye ikimiz arasında eşit şekilde paylaşılacaktır. Yerimizde elektrik, su, internet, güvenlik kamera sistemi mevcuttur. Ormana mesafesi 3 metredir. İstek halinde alınan keçiler sigortalanır. Örneğin; 10.000Tl ile örnek olarak 10 adet dişi keçi alacaksınız. Bu keçilerin, yeri, beslenmesi, çoban masrafı, sağlık bakımları bana aittir. 8ay boyunca keçilerin her birinden ortalama günlük süt sağımı 3kg.dır. 10 keçi x 3kg =30 Kg. süt günlük. Satılan sütün gelirinin yarısı tarafıma yarısı size aittir. Sütü alıcısına ulaştırmak için günlük yapacağımız masraf toplam 50Tldir. Bunun yarısı tarafıma yarısı size aittir. Ulaştırma masrafını her gün sattığımız sütün gelirinden ortak olarak düşeceğiz. Keçiler yılda ortalama 2 yavru vermektedir. 10 keçi bir yıl sonunda 20 yavru verir. 20 yavrunun dişi olanları yeniden sürüye dahil edilir. Erkek olanlar yavru iken satılarak geliri ikiye bölünür. 3 yıl sonunda dişi keçi sayısının 80 civarı olabileceği tahmin edilmektedir. Böylece 3 yıl sonunda elde kalan dişi keçiler aramızda ortak olarak bölünerek anlaşma sona erer. Örnek olarak 10.000 TL ile 10 dişi keçi alarak ortak olacak kişinin; 3 yıl sonunda tahmini kazancı; 3 yıl sonunda sadece eldeki sürünün 40 dişisinin satışından elde edilecek gelir ve bu 3 yıl boyunca doğan erkek oğlakların satışından elde edilecek gelir ve 3 yılın her 8 ayı boyunca sağılacak sütün satışından elde edilen gelirdir. Fotolarda keçilerin otlatılacağı orman yer almaktadır.. Mavi noktalı yer çiftliğimizdir. nolu TELEFON İLE ARAYARAK ŞARTLAR VE YER HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
  • #3576796
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.