İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI

İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI

Marmara » Balıkesir » Bandırma
300.000₺
  • 300.000₺
    Marmara » Balıkesir » Bandırma
İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI
 
İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI İŞİ VE MÜLKİYETİYLE BİRLİKTE SATILIK EKMEK FIRINI
* * * 120 Metrekare Ekmek Fırını * * * Fırını Tezgahı Makineleri Bakkalları Herşeyi Dahil Kurulu Düzen İşi Ve Mülkiyetiyle birlikte Satılık Ekmek Fırını İşi ve Mülkiyetiyle Birlikte Son Fiyat 300.000 TL stenirse Ekmek dağıtım Servis Aracıda Mevcuttur.Fiyatı : 10.000TL'dir. Fiyata ilave edilecektir. Etrafında fırın bakkal büyük market gibi rakipçiler yoktur. Günlük üretilen ekmekarasındadır. Tezgahtan satışıadet ekmek satılmaktadır. Ekmeğinizin Lezzetineve Ustalığınıza güveniyorsanız satışlarınızı 2 katına çok kısa zamanda çıkartabilirsiniz. Simit -poğaça vb şeylerde üretebilirsiniz. yakınlarında okul kahve gibi yerler mevcuttur. Fiyat Çizelgesi 300 gr. Ekmek 0.75 Tl 450 gr.Ekmek 1.00 Tl 750 gr.Ekmek 1.50 Tl 900 gr. Ekmek2.00 Tl. 2.000 TL'den Çok Rahat Kiraya Verebilirsiniz. sterseniz Yatırım amacıyla da düşünebilirsiniz. Yada Siz Kendiniz İşletebilirsiniz. Detaylı bilgi ve aklınıza takılan Herşeyi Mesaj atarak. YadaNumaralı telefondan Bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Alacak Olan Arkadaşa Şimdiden Hayırlı Olsun.
  • #2428758
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.