İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT

İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT

İç Anadolu » Ankara » Altındağ
49.000₺
  • 49.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Altındağ
İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT
 
İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT İŞİ İLE BİRLİKTE SATILIK KELEPİR KAMYON VE FORKLİFT
Kamyonum forklift ile birlikte satılıktır. Kasasını özel olarak yaptırdım.Vinçlerden daha kullanışlıdır. 24 paleti üzerine alır.Kalan kısmada forklift biner. Palet indirme-bindirme işlerinde tek başına yeterli bir araçtır. Ben bu aracı vinçlerde gördüğüm yetersizliklere dayanarak ürettirdim. İşi de oldukça iyi .İki işi birlikte yaptığı için ücretlendirmelerimde karlı. Hem benim hem müşterilerimin karı yüksek oluyor. Kamyonum 1995 model MANAŞ 26*230 temizdir. Forkliftim ise 1987 md otomatik İSMAK. 2, 5 tonluktur. Araçların ikiside bakımlıdır. Aracımı eleman yokluğundan dolayı satıyorum. Peşine oldukça uygun fiyata vereceğim. Ancak 25 000 peşin verene kalanı taksitte yapabiliriz. Telefonda bilgi verilir. (Necati Yazıcı) Araç Gülverende bulunmaktadır.
  • #2184399
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.