IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI

IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI
 
IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ PUG MOPS YAVRULARI
Türkiye'nin en özel ırk'larına sahip olmak istiyorsanız Bizi aramadan karar vermeyin.. Bünyemizde bulundurduğumuz tüm ırk'larımız siz değerli sahip'lerine ulaşmadan önce özel Veterinel'lerimiz tarafından kontrol edilip, AB pasaportu, Karantina süresini tamamlayıp. Tüm test'lerinden yani (Kan test'lerimizden , İdrar- test'lerimizden vede dışkı test'lerimizden geçirilip. Parazit tedavimiz ve en önemlisi olan İlk aşılamalarımız uygulandıktan sonra Satışa çıkarılmaktadır.. BUNLARIN YANI SIRA Sizlere sunduğumuz 7/24 veteriner destediğimiz , pansiyon hizmetlerimiz , Eğitim hizmetlerimiz , Pet kuaför hizmetlerimiz ilede yanınızdayız... Diğer Tüm Köpek Irkları İlede , Yanınızda Olduğumuzu Unutmayınız ... Kalite'yi Güven'i ve Memnuniyet'i Türkiye'de Tek bir çatı altında toplayan tek firma olmaktan gurur duyuyoruz..
  • #4205853
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK SAFKAN BEAGLE YAVRULARI

    ERKEK VE DİŞİ SAĞLIKLI SAFKAN BEAGLE YAVRULARIMIZ VARDIR ANNE VE BABAYI GÖREBİL ...

  • 1 aylık golden yavrusu

    Köpeğimi bakacak yer olmadığından satmak istiyorum . Yanında maması mama kabı ta ...

  • Ankara satılık chihuahua şivava

    Secereli safkan chihuahua şivava erkek dişi yavrular ücretli 05394339771 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.