IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA

IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA

Karadeniz » Trabzon » Vakfıkebir
2₺
  • 2₺
    Karadeniz » Trabzon » Vakfıkebir
IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA
 
IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA IRK STANDARTLARINA UYGUN SAFKAN LİGORİN DÖLLÜ YUMURTA
Yumurta verimi ve döl oranı yüksek (%100) safkan orjinal ligorinlerimizin döllü yumurtalarını, itinalı bir şekilde ambalajlayıp, anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları ile daha uygun fiyata Türkiye'nin heryerine tane fiyatı 2 tl den gönderiyoruz.Kırılan yumurtaların telafisi vardır.UNUTMAYIN HER BEYAZ TAVUK LİGORİN DEĞİLDİR.Ligorinler yapı olarak küçük ve hafif olmalarına rağmen yumurta verimleri yüksek, yumurta ebatları da diğer tavuklara oranla daha büyüktür.Resimlerde gözüken hayvanlar kendi tavuklarımıza aittir... LEGHORN (LİGORİN) TAVUKLARININ GENEL ÖZELLİKLERİ : Ligorin tavukları normal tavuk ölçülerine göre küçük cüsselidirler ama bantam (cüce) değillerdir (bantam cinsleri ayrıca türetilmiştir). Özellikle beyaz olanlarının yumurta verimi çok yüksektir; iyi bir tavuk yılda 300’e yakın yumurtlar. Et için yetiştirilmezler çünkü küçük yapılı ve hafif olurlar. Horozları piliç çevirme olarak kullanılabilir.Küçük yapılı, canlı mizaca sahip tavuklardır. Beden yapılarına oranla ibik ve sakalları büyüktür. Beden dikdörtgen şeklindedir. Sırt uzun, karın gelişmiştir Gurk olma yetenekle ri çok zayıftır. İyi bir yumurtacı ırktır. Ergin çağda erkekler 2, 5, dişiler 2 kg kadar canlı ağırlığa ulaşırlar. Yumurta ağırlığı ortalama 55–60 gr kadardır. Gözler kızıl doru (Unk), kulak lobları beyazdır (MF).
  • #3031135
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.