İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL

İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL

Marmara » İstanbul » Ataşehir
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Ataşehir
İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL
 
İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL İMALATTAN UCUZ TEKKİŞİLİK KUMAŞ BAZA+FULL ORTAPEDİK YATAK 200 TL
BAZA -BAZALARIMIZ ÜRETİM VE İŞCİLİK HATALARINA KARŞI 2 SENE GARANTİLİDİR -ÜRÜNÜMÜZDE ÇİFT AMORTİSÖR ÇİFT MAKAS KULLANILMAKTADIR -ÜRÜNLERİMİZDE TAMAMEN 1. KALİTE MALZEMELER KULLANILMAKTADIR -ÇELİK IZGARALI PROFİL KULLANILMAKTADIR YATAK KULLANIM ÖZELLİĞİ:Orta sertlikte yatak tercih edenler için;Her 2 yayın arası yarım ortopedik özelliği sağlamak için özel takviye elemanı (takoz) Özel jakarlı kumaş kaplama Yatagın hava almasını saglayan ve hava sirkülasyonu ile terlemeyi önleyen 4 adet hava kapsülü Yatak karkası herkül yay sistemi olup, yaylar arası takoz takviyelidir.Sterlize edilmiş sert keçe ile birlikte sert keçe, slikon elyaf, jakarlı full kapitone edilmiştir.Yatak yüksekliği 22 cmâââ ¬ââ ¢dir.Tatlı- sert bir yataktır. Ergonomik olmasının yanı sıra hesaplı bir üründür. Yatağınızın uzun ömürlü olması için belirli aralıklarla ters yüz edebilirsiniz.. HERKÜL YAY : Orta sertlikte yatak isteyenler için geliştirilmiştir. Dünya üzerinde yaygın olarak kullanılan bir sistemdir. Deforme olmadan kalitesini yıllarca korur. Herkül yaylar, yüksek karbonlu çelük tellerden üretilir ve ısıl işlemde dayanıklılığı artırılır. Konstrüksiyon, yayların helis formunda çelik tellerle birbirine bağlanmasıyla olusturulur. RENK VE EBAT SEÇENEKLERİ MEVCUTTTUR. sahibinden.com, tüm kullanıcılar için tam bir alışveriş güvenliği sağlamayı amaç edinmiştir. Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. İlan sahiplerinin ilanlarda belirttiği herhangi bir bilgi ya da görselin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız veya ilan sahiplerinin üyelik profillerindeki bilgilerin doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bize haber veriniz.
  • #4153708
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.