İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO

İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO

Ege » Manisa » Laleli
8.500₺
  • 8.500₺
    Ege » Manisa » Laleli
İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO
 
İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO İLK SAHİBİNDEN 3000 LİK.. FORD ..T4.. FOMOCO
- 72 MODEL T4 MOTOR FOMOCO DUR.....(Düz ford larla karıştırmayın) - TRAKTÖR AZ KULLANILMIŞTIR....( Forddan anlayan anlar ) - KOMPLE ORJINAL BOYASIDIR. - FABRİKA ETİKETLERİ DURMAKTADIR....Direksiyonu dahi orjinaldir... - MOTORU ÇOK GÜZELDİR. -LASTİKLERİ YENİ AYARINDADIR. -VİZESİ YENİDİR. - YARIM MARŞTA ÇALIŞMAKTADIR. -KOMPLE MUAYYERDİR. (Dilediğiniz yere ve ustaya baktırabilirsiniz) -HİÇ BİYERİNDE YAĞ KAÇAĞI KESİNLİKLE YOKTUR. -ÇALIŞMAYAN AKSAMI YOKTUR. -ROMORK ÇEKİSİ VE ORJINAL ORTA KOLU VARDIR...Öndeki korkuluk demirden ve sağlamdır... - (.PAZARLIK SÜNNETTİR.)
  • #3964257
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.