ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM

ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM

Yurtdışı
3.000.000$
  • 3.000.000$
    Yurtdışı
ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM
 
ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM ILAC HAMMMADDESI ICIN BUYUK YATIIRiM
BUYUK YATIRIM TEKLIFI-likapa -taban mersini -maviyemis-Blueberry Dogu karadeniz kenarinda Poti limani 20 km-arkasinda 1028 donum sulu -duz tarlalarimiz var, Burada iklim iliman yagis bol..kar ve don cok az bazen de olmuyor. Bu tarlalarda -1000 -bin donumluk yaban mersini-likapa-maviyemis bahcesi kurmak istiyoruz. Eylul 2015 de Rize Pazar'da ziraat labaratuarindan 10-on ayri resmi raporda topraklarin likapa yetistirmeye uygunluk yazisi -onayi aldik . Biz bu tarlalarda 1000 bin -donumluk likapa tarlasi-bahcesi kurmak icin sermaye koyacak guclu ortak ariyoruz. Gereken sermaye-bahcenin hazirlanmasi ..agaclarin dikilmesi ve satilacak kalitede urun almasi icin 3- yilda bakim masraflariyla beraber 3-3.5 milyon dolar sermaye gerekmektedir. Hesaplanan verilere goretane cukur acilacak vefidan dikilecektir.bir fidan-fide fiati 4-5- $ dir Bu aranan 3-uc milyon dolar sermayeyi koyan buyuk ortaga . tarladan kaldirilan mahsulun % 65 -atmisbesi ..35-40 sene boyunca verilecektir. Cunku dikilen fidanlarin-agaclarin - omru 35 -40 otuzbes-kirk senedir. Dorduncu senede basliyarak kalkacak mahsul donumdekg olup 1000 donumde 2 milyon kg olmaktadir. Bunun % 20 fire-ihrac edilemiyecek ezikler-kayiplar olarak hesaplanmakta. % 10 u da gelecek senenin hasad-urun masraflarina ayrilacaktir.kalan urun 1.400 000 kg olup sermayedara % 65 uzerindenkg dusmekte o da yaklasik 5 dolardan 4.550 000 $ olarak hesaplanmaktadir. Bu urun ilac ve kozmetik -el yuz beden kremleri imalati -sanayii ham maddesi olup kg 5-7 -bes -yedi bazen on dolardan ihrac olunmaktadir.kanseri engellemek -onleme-cildde deride sarkmalari buzulmeleri yok etme ve yuzde cildi germe-genclestirme fonsiyonlarina-ozelliklerine sahiptir. Ayrica cig tuketimineyenilmeye devam edildiginde vucud fonksiyonlarini -hucre yenilenmesini arttirmaktadir. BUNLARDAN BASKA gida sanayiinde ve tatlandiricilarda yogun olarak aranan ve kullanilan bir hammaddedir Bu yatirima belirtilen sermayeyi koyan buyuk ortak 1.4 milyon kg urun payini 35 sene boyunca alacaktir. Koydugu ana Sermayeyi geri Alana kadar da tarlalar-bin donum bahce-sermayedar a ipotek verilecektir. Islemler noter kanaliyla.onayi ile devlet kayitlarinda yer alacak resmiyette yapilacaktir. Satmamak ve baskasina devr etmemek .URETIME KARISMAMAK SARTIYLA ana Sermayeyi ve 5 yillik kazancini geri Alana kadar da tarlalar-bin donum bahce-sermayedar a ipotek verilecektir Saygilarimizla .Ahmet KOÇ Sirket muduru ve yuzde yuz hisselerinin sahibi internet Istanbul LTD (SIRKET ONAY NUMARASI) GSM +OFFICE : + Poti - GEORGIA ( Gurcistan )
  • #4137637
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.