İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ

İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ

Marmara » Sakarya » Adapazarı
35.000₺
  • 35.000₺
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ
 
İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ İKİ ADET SATILIK KAROTLU ZEMİN SONDAJ MAKİNESİ
1976 MODEL AS 600 KAMYON VE 93 MODEL FATİH KAMYON ÜZERİNE D 500 MAGRUS MOTOR SONDAJ MAKİNESİ MONTELİDİR. ARKA VE ÖN KISIMLARINDA HİDROLİK AYAKLARI MEVCUTTUR. 20 M. 54LÜK TİJLER. 20 MT AUGER 76LIK TEK TÜP ÇİFT TÜP KAROTİYERLER VARDIR. BORU ANAHTARLARI SPT TAKIMI VE SHELBY TÜPLERİ MEVCUTTUR. 135 TRİPLEX ÇAMUR POMPASI VARDIR. 2 TONLUK SU TANKI VS. SONDAJ ÇALIŞMASI İÇİN HAZIR ŞEKİLDE HEMEN İŞE BAŞLAYABİLİRSİNİZ. NOT: HİDROLİK MAKİNA ALMAK İÇİN SATIYORUM HERHANGİ BİR SORUN YOKTUR.HİDROLİK MAKİNELERLE TAKAS YAPILABİLİR. GSM :
  • #3165364
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.