Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum.

Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum.

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum.
 
Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum. Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum. Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum. Huzurlu Bir Evlilik İçin, Huzurlu Bir Bayan Arıyorum.
Merhaba, 39 yaşındayım, hiç evlenmedim, boy 174 cm, kilo 73 kg. Normalde Belçika'da ikamet ediyorum, ama şirketim Ankara'da olduğundan sıklıkla Türkiye'de çalışıyorum. Medikal firmam var ve Fransa, Luxemburg, Hollanda ve Abd medikal ürünlerinin Türkiye dağıtıcısıyım. Maddi manevi sorunum bulunmamakta, zamanında çok çalıştığım için evliliğe zaman ayıramadım. Ben sakin ve sabırlı bir insanım, işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan, sigara kahvehane vs olmayan biriyim. Aradığım kişide özellikle kendini bilen, boş konuşan biri olmamalı, iç görünüme verdiğim önem kadar dış görünüme de önem veren biriyim, kilolu bayanları tasvip etmiyorum, mümkünse zayıf(atletik) normal kilolu ve uzun boylu olanlar yazarsa sevinirim, (yaşı:24-33 arası ve boyu:160-175 cm civarı olması tercihimdir). Sakin ve huzur veren biri olmalı, şükür eden olmalı. Gerekirse benimle Türkiye Belçika arası gidip gelmeli ve bana hayat arkadaşlığı yapmalı, bakımlı olmalı ve temiz titiz olmalı(ben öyleyim). Kendime ait evim arabam var. Bana hayat veren bir insanla yaşlanmak istiyorum. Lütfen ciddi olan insanlar yazsın ve yazarken kendini kesinlikle benim gibi açıkça tanıtsın...
  • #3981303
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.