Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!!

Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!!

Marmara » Bursa » Bursa
15₺
  • 15₺
    Marmara » Bursa » Bursa
Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!!
 
Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!! Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!! Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!! Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!! Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!! Hint Bülbülü üretimi yapmak isteyenler için Fırsat !!!
- Hazır takımlar - satışa hazır 2 aylık yavrular - tek erkek yada tek dişi hint bülbülü vardır.... HİNT BÜLBÜLÜ üretmek isteyenler piyasadaki hangi koşullarda yetiştirildiği belli olmayan sağlıksız kuşlarla bu işe başlamyın !!! Fiyatlar; Hazır takım 30 TL Tek Kus 15 TL Ayrıca Yerli Muhabbet kuslarıda vardır , Tek Muhabbet 30 TL Takım 60 TL Ele alışkın Çekoslavakya 10 aylık dişi 40 TL
  • #2620486
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.