Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur.

Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur.

Marmara » Çanakkale » Karabiga
Görüşülür
Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur.
 
Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur. Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur.
Profosyonel Köpek Üretim Ciftliğimizde Siz Değerli Müsterilerimiz Için İtina ve Titizlikle Yetisitirdiğimiz Yavrularımız Sizleri Beklemektedir. Yavrularımızı Gelip Anne Altında Görerek Alabilirsiniz. İç Dış Parazit ve Dönem Asıları Yapılmıştır. Her Yere Otobüs ile Gönderim Yapılır. Gönderim ve Tasıma Box Ücreti Bize Aittir. Yavrunuz Taşıma Box'ı ve Ası Karnesiyle Göderilir. Hertürlü Veteriner Eğitim ve Pansiyon Hizmeti Verilir. Bizim Için Müşterilerimizin Memnuniyeti ön Plandadır. Köpeğinizin Bütün Sağlık ve Bakım Ihtiyaçlarında Uzman Veteriner Hekimlerimiz Sizlere Yardımcı Olacaktır. İletişim WhatsApp ve Telefon : 0 545 766 00 16 BURSA Diğerırklar #Terrier #Jakrussel #CaneCorso #Chocolatelabrador #Doberman #Tricolorcavalier #Maltesseterrier #Cavalierkingcharles #Pomeranianboo #Almançobanköpeği #Yorkshireterrier #Chihuahua #İngilizbuldog #Rottweilier #Hasky #Akita #ST.Bernard #Kafkasçoban #Goldenretriver #Pug
  • #3986966
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK PEKİNGESE YAVRUMUZ

    Yavru Pekinez Köpeği edinirken ırkın tüm özelliklerini taşıyan ve safkan olan ya ...

  • kayıp husky dişi aranıyor

    bodrum gündoğanda 5 aylık dişi husky sibirya kurdu köpeğim kaybolmuştur görenler ...

  • SATILIK TÜRKİYE'DE TEK VE İLK TÜYSÜZ PUG YAVRULARIMIZ

    Pug, tüm dünyada en yaygın beslenen Ev Köpeği türüdür. Buruşuk yüzleri, büyük gö ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.