Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası

Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
50.000₺
  • 50.000₺
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası
 
Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası Hazır Müşterili Çarşı Merkezde Dv. Kiralık Erkek Giyim Mağazası
Öncelikle Merhaba dostlar; Merak ettiğiniz maddeleri önceden burda cevaplandırayım Dükkanı İs değişikliği sebebiyle içindeki mallarla birlikte devren kiralıktır. 50 m2 genişliğinde özel retro dekorasyona sahiptir --- Londra telefon kulübesi şeklinde soyunma kabini --- Özel gerçek eski tuğla kaplama duvarlar --- Masif ağaç ve siyah profil raflar --- Stüdyo siyah tavan ve asma tavadan led ışıklandırma --- Yaklaşık 30 adet renkli eski kasa görseli --- Dizayna uygun ahşap askılar 5 metre yola bakan vitrin 2metre pasaj girişine bakan bölümü vardır. Isınmak için özel ufo yada elektrikli ısıtıcalara muhtaç olup fazla para ödemenize gerek yok çünkü merkezi kalorifer sistemi mevcut ve kiraya dahildir. İçinde lavabosu mevcuttur ve su parası derdi yok kiraya dahildir. Stratejik Konum: Mağazamız Çarşı merkezde yer almaktadır. Balıkesir'in en hızlı akan kestirme yolu hemen dükkanın önünden geçer ve bunun yanında üst katında dershane bulunmaktadır.Yan dükkan bayan iç giyim mağazasıdır. NOT: Ben 2 seneden beri bu dükkandayım ve çok açık konuşuyorum işine sahiplenecek biri, bu mağazada yürür gider..Gerek konsept gerek mağazanın yeri ve içerdeki genişliği ferahlığı olsun gerekse 2 senedir burda olduğum için bulunan kök müşteriler olsun işinizi çok daha kolaylaştıracaktır. Değişik değişik tekliflerde bulunmayın arkadaşlar ciddi alıcılar için telefon numaram 24 saat açık. Kirası 2.200 TL dir. 2.NOT: 3000 GERÇEK TAKIPCISI BULUNAN INSTAGRAM HESABI DA VERILECEKTIR. "Zamanında güzel ekmek yedirdi sağolsun:)"
  • #3996626
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.