HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU

HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU

Marmara » İstanbul » Şişli
15.950₺
  • 15.950₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU
 
HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU HGD HURRICANE 2011 ALTIN ARAMA DEDEKTORU
HGD-Hurricane 2011 En Yaratıcılık teknoloji (Tüm arama ve tespit sistemleri dahil) Modern ve doğru Mekanizması birleştirir algılama ve altın, hazineleri, metal, boşluk ve yeraltı su bulmak için birden fazla sistem tarafından çalışma algılama cihazı için dünyada ilk kez, Varlık için çok sofistike bir teknoloji ile cihaz. Tespitinde beceri ve hızı ile hassas Gathering ve açıklık Metal hedefler, bu Algılama ve altın, metal, boşluk ve yeraltı su keşfetmek, aşağıdaki sistemler tarafından bu Cihazın görev: (uzun menzilli bulma sistemi) DSP Teknolojisi Elektromanyetik Radar nabız dalgaları (Ses Dedektörleri) Gerçek zamanlı görüntüleme radar (GPR Sistemi) Eserleri dört radar sistemleri Programları Hurricane Cihaz Bluetooth Teknolojisi ile Bilgisayar ile bağlayın . Kadar (18) metre yeraltı Derinlik ve Algılar Ölçüm Cihazı . Algılama ve algılama mesafesi (2000) metre . ile sağlanmıştır (3) İsteğe bağlı Tespit Sistemleri iki (LCD) ekran, Üst ve alt ile Sağlanan Bluetooth teknolojisi ile Sağlanan Darülaceze bir doğru ve anında sonuç bir (Hediye) olarak Dizüstü bilgisayar tarafından Çalışma (lityum-iyon) dahili batarya -12 - volt şarj edilebilir, yine de sürekli olarak 48 saat çalışma sağlar. ve dizüstü bilgisayar içindeki tüm aksesuarlar ile cihaz ve taşıma çantası (6, 100 g) için toplam ağırlığı Cihaz tek başına (2, 300 g) ağırlığındadır.
  • #2616432
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.