HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK

HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK

Marmara » Balıkesir » Altınoluk
36.000₺
  • 36.000₺
    Marmara » Balıkesir » Altınoluk
HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK
 
HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK HERAMİS TERMAL' DE SATILIK 12. DÖNEM MUHTEŞEM DEVREMÜLK
KAZDAĞLARI VE DENİZİN KUCAĞINDA HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ 22 haziran-06 temmuz dönemi, * Doğa ve Deniz Manzaralı * 350 Metre Sahil Kumsal * Soğuk ve Sıcak Termal Havuzlar * Mavi Bayraklı Deniz * Fitness * Aqua Park * Çocuk Oyun Alanı * Yürüyüş Parkuru * Restorant * Market * Klima ve TV * 50 m2 1+1 15 günlük devreler halinde olan devremülk sistemi, 15 günün tapulu 24/1 hisse sahibi olabilme imkanı sağlamaktadır. 22 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasındaki satilik hissemiz, 2016 Ramazan Bayramına (4 Temmuz arife) denk gelen 14 gece, 15 gün süren dönemdir. Kaz dağlarının eteklerinde denize sıfır konumda kurulmuş tesiste 350 metre uzunluğunda Mavi Bayraklı Kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, aqua park, fitness, spa, sauna, Türk Hamamı gibi birçok termal tesis bulunmaktadır. Tesiste ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi), restoran, kafe ve market bulunmakta olup gün boyu ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dairemiz klimalı 1+1 olup; salon, yatak odası, balkon, mutfak ve banyodan oluşmaktadır. 5 kişi rahatlıkla kalabilirsiniz. Salonda ve yatak odasında 82 ekran LCD TV, buzdolabı, fırın, mutfak gereçleri, çamaşır makinesi bulunmaktadır. Yazlık evinizde ihtiyaç duyacağınız tüm eşyalar mevcuttur. Daireniz temizliği yapılmış olarak teslim edilir. Dönem içerisinde isterseniz temizlik hizmeti alabilirsiniz. Tesiste 24 saat Güvenlik Görevlileri bulunmaktadır. Gün içinde tekneleriyle kumsala yanaşan yerel balıkçılardan taze balığınızı alıp ister evinizde, isterseniz mangalınızda pişirebilirsiniz.
  • #4169373
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.