HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ

HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ

Marmara » Bursa » Yenişehir
66.000₺
  • 66.000₺
    Marmara » Bursa » Yenişehir
HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ
 
HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ HAYVANCILIK İÇİN İDEAL ÇİFTLİK ARAZİSİ
Müstakil tapulu arsam, kadastro yoluna iki cephelidir.Namet çiftliğine 200 mt mesafededir.Tarımsal amaçlı imara açıktır.Elektrik hattına yaklaşık 170 mt mesafededir.Hayvancılık için idealdir, arka tarafı meşe ve çam ormanı. Meyve , kiraz, armut, ahududu, ceviz, üzüm bağı, şeftali v.s için ideal verimli bir topraktır.Dere, sıralı ağaçların olduğu yerde, arazime 200 mt mesafededir, yaz kış akar, pırıl pırıl tertemiz suyu vardır.Tarlanın yanındanda ayrıca küçük bir dere geçmektedir.İstenirse tarlanın içinden 2 mt kuyu kazılıp kaynak suyuda alınabilir.Fethiye köyüne 1400 mt, Gölcük'e 4 Km, Havaalanına 12 Km, ana yola 500 mt, Bursa'ya 40 km mesafede dir.Büyükbaş veya küçükbaş hayvan veya tavuk çiftliği için uygun konumdadır. Emlakçıların eline düşmemiş son arazilerden biridir.Fiyat civardaki imarlı yerlere göre çok ucuzdur.Lütfen aracılar değil, ciddi alıcılar arasın.
  • #3870470
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.