Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları

Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları

Doğu Anadolu » Malatya » Akçadağ
60₺
  • 60₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Akçadağ
Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları
 
Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları Güvercin Taklacı Malatya Paçalıları
MALATYA PAÇALILARININ GENEL ÖZELLİKLERİ Öncelik olarak amacımız Malatya güvercinlerimizi tanıtmak. Çünkü siz güvercin sever arkadaşlarımız Malatya paçalılarını süs kuşu olarak tanımaktasınız. Oysaki bunu alıp besleyen arkadaşlarımızın gördüğü gibi sizlerinde görüp en azından kümeslerinizde bizim kuşlarımızada yer vermenizi amaçlamaktayız. Malatya'ya özgü paçalı güvercinlerimiz süs değil oyun güvercinleridir. Genelde süs güvercini diyenlerinde Malatya güvercini beslemediği için normal karşılıyorum. Ayrıca Malatya'ya özgü kuşlarımızda dğer mardin oyun kuşlarında olmayan bir çok artı özellikleri mevcuttur. Kuşlarımızı yetiştirmede dikkat ettiğimiz özellikler hem oyunları hemde yerde göze hitap etmeleridir. Bu yüzden Malatya paçalıları hem göze hemde havada yetiştiricilerin hoşuna gitmektedir Her güvercin türlerinin bilindiği gibi kendi türlerine göre takla atma şekli, takla atma seviyesi(yükseklik olarak) ve uçuş süreleri gibi özelliklere sahiptirler. İşte Malatya paçalı kuşlarımızın diğer kuşlardan ayıran en önemli özelliği kendi tabirimizle kendi kendine kuş olurlar. Mardinler gibi çok fazla zaman harcayıp eğitim vermeye gerek duymamasıdır. Toplu olarakda uçursanız tekde uçursanız illaki ne özelliğe sahipse onu yapar. Bu özelliğini en başta söylemek istedim çünkü kuşlar için fazla zaman harcayamayanlar için bire birdir. Diğer özelliklerine gelirsek Evlerine bağlılık: Her güvercin severin bildigi üzere kuşlar havada iken yakın çevrede diğer güvercin besleyenlere inmesi bunu güvercin sevmeyenler sevmediği gibi diger kuşlardan postalar hariç en iyisi illaki iner ama malatya güvercinlerinde iyisinde böyle bişe daha yaşamadık. Kuşların paçaları 15cm kadar uzunluktadır. Yavru zamanı uçları düzeltilerek yuvalara takılmaması için toplanırlar. Havada kalma zamanları 6-7 saate kadar olanları görülmüştür. Renkleri çeşit çeşitlerdir. Hemen hemen her renkde çeşitleri vardır. Taklaları ise 1 ile 6-7 arası nizami olarak kalkınca ve inerken göstermesidir. Taklalarını her ırkda olduğu üzere damüstü yüksekde ortada olmak üzere sergilerler. RESİMLERDEKİ KUŞLAR SADECE BAZILARDIR. DAHA BAŞKA RENKLERİDE MEVCUTTUR. CİDDİ ALICILAR LÜTFEN ARASIN YADA TELEFON NUMARASI BIRAKIN ARAYALIM KUŞLARIN FİYATLARI YAVRU KIZMALARI 60 TL DEN BAŞLAR EKELER 75 TL DEN TEK FİYATI OLARAK BAŞLAR.
  • #1811196
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.