Günübirlik şile turu

Günübirlik şile turu

Marmara » İstanbul » Sancaktepe
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Sancaktepe
Günübirlik şile turu
 
Günübirlik şile turu Günübirlik şile turu Günübirlik şile turu Günübirlik şile turu Günübirlik şile turu Günübirlik şile turu
www.kadinlaraplaj.com poyraz köy ve günübirlik ÅŸile turu www.kadinlaraplaj.com "poyraz köy 'ye turumuz günü birliktir. " ÅŸile karma plajıdır. ÅŸile plajı ramazan boyunca açıktır, aralıksız turumuz devam etmektedir. "ÅŸilede kadinlara özel plaj yoktur " ÅŸezlong ÅŸemsiye sahil kenarında denize sıfır doÄŸayla ve havasıyla harika kahwaltı keyfi öğlen yemeÄŸi ızgara çeÅŸitlerimiz sıcak ve soÄŸuk içecekler gün boyu wc kabin duÅŸ, sınırsız internet, akÅŸam seyahat dönüşlerimizde soÄŸuk içecek ikramlarımızla siz deÄŸerli misafirlerimizin hizmetindeyiz... ssçocuklara plaj' fiyatlarımız:05 yaÅŸ, ücretsizdir 5 yaÅŸ üzeri 5 t 7 yaÅŸ üzeri 7.50 t 9 yaÅŸ ve üzeri tam ücretlidir. araç kalkış yerlerimiz sarıgazi-samandıra-yenidoÄ Ÿan-sultanbeyli-ortadaÄŸ-uÄŸurm umcu-yakacık-soÄŸanlık-kartal-içerenk öy-ataÅŸehir-türk iÅŸ blokları-dudulu-ümraniye-çekmeköy-ma denler-çamlık-taÅŸd elen not: lütfen kalkış yerlerimizi merkezimizden öğrenebilirsiniz... not: servis araçlarımız tamamen ücretsizdir. plaj giriÅŸlerimiz ücretlidir!. ücretleri plaj giriÅŸinde ödeyiniz. rezervasyon için 22:00 dan sonra cep numaralarımızdan bize ulaşın. Günübirlik ÅŸile turu detaylı bilgi: () "cep: saat kesintisiz ulaÅŸabilirsiniz! " "rezervasyonlarınız için bir gün önceden akÅŸam saat 22.00 a kadar yer ayırtmanız gerekir " 2004 den beri deniz turlarımız yaz sezonu boyunca aralıksız devam etmektedir. ÅŸehir içi ve ÅŸehirlerarası her nevi araçlarımız - düğün-niÅŸan-gezi-ve pikniklerinize istediÄŸiniz marka ve model ile hizmetinizdeyiz. sizlere daha kaliteli bir hizmet sunmak için öneri ve dileklerinizi bize yazınız. e.mail:info@mavisuturizm.com facebook adresimiz: mavi.su.9678@facebook.com yeniliklerden haberdar olmak için bizi buradan takip edebilirsiniz. not: lütfen bilgi soru ve merak etikleriniz hafta sonu dahil gün içinde sabah saat 10:00 dan akÅŸam 16:30a kadar dır. bu saatler dışında yoÄŸunluk nedeniyle kesinlikle bilgi verilmemektedir. ââââââ¬Å¡¬Å ¡¬ï¿½sadece rezervasyon ve kayıt yapılmaktadır. "sizler bizim için önemlisiniz " saygılarımızla mavisu turizm ltd ÅŸti.
  • #3914649
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.