Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık

Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık

Ege » İzmir » Gümüldür
142₺
  • 142₺
    Ege » İzmir » Gümüldür
Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık
 
Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık Gümüldür'de denize sıfır günlük kiralık yazlık
Bu şirin kiralık ev, Ürkmez'de denizin dibinde yer almaktadır. Mandalina bahçeleriyle ünlü Ürkmez, Gümüldür ve Özdere birbirine çok yakın tatil beldeleridir. Konuklarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamak üzere dekore edilmiş olan ev üç katlıdır ve terası vardır. Terasta oturup güneşin batışını izlemek, çocuklarınızla plajda kumdan kaleler yapmak bütün bir yılın stresini üstünüzden atmanızı sağlayacaktır. Yazlık kiralama olarak Ürkmez, çok uzun yıllardır revaçta olan bir Ege tatil yöresidir. Bu evin inanılmaz derecede güzellikteli manzarası size bunun nedenini açıklayacaktır. Minimum kiralama süresi 7 gündür. Aşağıdaki linki kullanarak ev ile ilgili daha geniş bilgiye ulaşailirsiniz. http://www.villadata til.com/step3.php?homecode=GUM1001#fragm ent-2 Tel:
  • #2078948
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.