Giresunda satılık fındık bahceleri

Giresunda satılık fındık bahceleri

Karadeniz » Giresun » Giresun
280.000₺
  • 280.000₺
    Karadeniz » Giresun » Giresun
Giresunda satılık fındık bahceleri
 
Giresunda satılık fındık bahceleri Giresunda satılık fındık bahceleri Giresunda satılık fındık bahceleri Giresunda satılık fındık bahceleri Giresunda satılık fındık bahceleri Giresunda satılık fındık bahceleri
Giresun Merkeze bağlı Duroğlu beldesinde 45 dönüm bahçe satılıktır. Topografik durumu genellikle meyilli arazidir. Üzerinde yapı olarak 2+1 köy evi mevcuttur. 35 dönüm üzerinde fındık bahçesi ihtiva etmektedir.10 dönüm ise orman ve çalılık alandır. Ağaçlar gayet verimli olmakta isede klasik yarıcı olayı meseleyi taşınan su ile döndürülmeye çalışılan değirmen örneğine dönüştürmekte. İşin gerçeği ise fındık veya kiwi, ne olursa olsun yer sahibinin ürünleri ile bizzat uğraşması şart. Çevredeki yapılaşmaya gelince şimdilik fındık bahçeleri ile sınırlı kalmaktadır.İlerde Giresun merkezden köylere dönüşler başladığında kıymetlerinin katlanacakları kuvvetle muhtemel yerlerimizi hayli uzaklarda oturduğumuzdan uğraşamadığımızdan dolayı satmak kararını aldık. Ayrıca telefon hattı, elektrik ve suyu mevcut yerlerin ve evin önünden yol geçmektedir.
  • #80822
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.