Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa

Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa

Marmara » Çanakkale » Geyikli
500.000€
  • 500.000€
    Marmara » Çanakkale » Geyikli
Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa
 
Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa Geyiklide Acil satılık 8 adet yazlık villa
Çanakkale-Ezine -Geyikli Sahilinde denize 150 metre mesafede 8 adet villa kople satılıktır. Birbirine bitişik olarak yapılmış 4 adet trıpleks villa bir binada. Diğer 4 adet tripleks villada diğer binadadır.Giriş katta salon, mutfak, tuvalet ve balkon; Orta katta 2 yatak odası, iki adet büyük balkon ve banyo tuvalet; Üst katta büyük oda, banyo tuvalet, iki tarafta büyük balkon bulunmaktadır.Bahçeye kamelya yapılmıştır. Bir villanın otoromu 50 m2 olup 3 katlı(Trıpleks)150m2dir. Villalar yeni bitirilmiş olup edrafı çevrilerek küçük bir site halindedir.İskanı alınmıştır. Kat irtifakı vardır. Krediye uygundur. Apart otel, pansiyonculuk için uygundur.Tanıdık kişlerce birlikte grup olarak düşünülebilir. Bozcaada iskelesine 600m.mesafededir. İhtiyaçtan acilen komple satılıktır.
  • #3310037
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.