GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR

GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR

Marmara » İstanbul » Pendik
Görüşülür
GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR
 
GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR GOLDEN MELEZİ YUVA ARIYOR
Golden melezi oğlumuz 8 aylık civarında.Sokaktan alınıp geçici olarak bir marketin önüne yerleştirildi. Hayvan sever Fatma hanım orada bakıyor, gezdiriyor, besliyordu.Gece de bekçiye arkadaşlık ediyordu. Gündüz bekçi olmadığı için korumasız kalıyor. Sultanbeyliden gelen çocuk çeteler, her gün değişik çocuklar ve farklı sayılarda geliyorlar onu çalmaya çalışıyorlar.2 kere zinciri çözülüp götürülmek üzereyken Fatma Hanım yakalayıp ellerinden aldı. 10 gündür her gün bu yavruyu bekliyorduk istisnasız hergün çalmak için geliyorlardı.Dün onu kısırlaştırılmak üzere barınağa gönderdik.Böylece hem kısırlaşıp, hemde korunacak 10 gün kadar. Barınaktan çıkınca onu koyacak güvenli bir yerimiz yok. Ona bakan hanım yaşlı, gırtlak kanseri, bir damlacık can dostu.O haliyle çırpınıyor onu kurtarmak için. Her gün ağlıyor çaresizce.Gözümüzün önünde yitip gitmesin bu güzel bebek. Çok sevimli, uysal, tuvalet eğitimi var.. Güvende olup, sevgiyle yaşayacağı bir aileye teslim edelim onu.
  • #3618969
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık safkan alman kurdu yavruları

    satılık safkan alman kurdu yavrularuları son 2 adet kalmıştır 2side DİŞİDİR köpe ...

  • Bandırmada golden yavru

    golden safkan yavrular 23 günlük 40 günde vereceğim anne sütü sağlığı iiçin ...

  • tuvalet eğitimlı golden

    zekasıyla beni bile şaşırtan kızım daha 50 günlük olmasına rağmen tuvelet eğitim ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.